Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“El Sabadell marxa de Colòmbia després de quatres anys”, el que diu la premsa econòmica
  • CA

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

La Vanguardia: “El Sabadell marxa de Colòmbia després de quatres anys”. El Banc Sabadell ha decidit abandonar Colòmbia gairebé quatre anys després d’haver comprat el 4,99% del banc GNB Sudameris. L’entitat ha venut la seva participació a un dels seus antics accionistes de referència, Jaime Gilinski, per 60,4 milions de dòlars, uns 53,5 milions d’euros. Amb aquesta operació, el Sabadell ha obtingut 10 milions més que quan va comprar la participació l’octubre del 2015.

Via Empresa: “Els accessos viaris al Port acumulen 12 anys d’endarreriments”. Fa quasi 12 anys que s’endarrereixen i, pel que sembla, la situació continuarà igual. El Col·legi d’Enginyers de Camins i la Cambra de Comerç de Barcelona han reclamat que el Port de Barcelona creï l’oficina tècnica exclusiva als accessos viaris i ferroviaris i gestioni les obres després que en el darrer consell d’administració del port s’aprovés la proposta de creació d’una oficina tècnica i un director nomenat pel mateix Ministeri de Foment.

Expansión: “Maresmar, el rei del llamàntol, creix a Mercabarna i factura 80 milions”. El grup Maresmar, líder en la venda de marisc viu, comprarà una nau de 2.600 metres quadrats a Mercabarna per expandir la seva activitat. L’empresa va facturar 80 milions d’euros el 2018 i està especialitzada en la importació i venda de llamàntol dels EUA i el Canadà que després distribueix a peixateries, hotels i grans cadenes de distribució.

La Vanguarda: “Seat pagarà un extra de 1.068 euros a cada treballador pels bons resultats”. Seat ha anunciat que pagarà 1.068 euros bruts a cada treballador pels beneficis obtinguts l’any passat. És el tercer any consecutiu que els 15.000 empleats del fabricant d’automòbils obtenen un extra pels bons resultats de la companyia. Aquest any la quantitat és un 49% superior a la de l’any passat, quan van cobrar 716 euros.

Via Empresa: “L’americana ServiceNow s’estrena al 22@”. La filial ibèrica de la companyia americana ServiceNow ha inaugurat una nova oficina al 22@ de Barcelona, segons ha informat en un comunicat. Aquesta oficina serà la que s’encarregarà dels projectes del grup de serveis al núvol per a empreses a Catalunya i Llevant, el País Valencià i les Illes Balears i té per objectiu servir de referència per als clients locals.

Més notícies
“Seat ja lidera el creixement de les vendes de Volkswagen”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “Seat ja lidera el creixement de les vendes de Volkswagen”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"El llegat del MWC", titula Via Empresa, que repassa com ha canviat el congrés de telefonia des del 2006
Drivy estudia com adaptar el seu model de negocia a les necessitats de mobilitat de Barcelona / Drivy
“Drivy potencia Barcelona després de la marxa d’Avancar”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “Drivy potencia Barcelona després de la marxa d’Avancar”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Les ofertes digitals creixen un 40% i amplien la bretxa al sector", titula Expansión

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa