Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Drivy potencia Barcelona després de la marxa d’Avancar”, el que diu la premsa econòmica

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

El Economista: “Drivy potencia Barcelona després de la marxa d’Avancar”. La plataforma de lloguer de vehicles compartits Drivy busca particulars i professionals per ampliar la seva flota i aprofitar la sortida d’Avancar per consolidar-se a la ciutat. El model de negoci de Drivy és diferent del d’Avancar perquè no té cotxes propis i lloga per dies complets, però en les últimes setmanes ha començat a tenir més demanda de trajectes curts.

Expansión: “Les ofertes digitals creixen un 40% i amplien la bretxa al sector”. Una de les principals preocupacions del sector tecnològic barceloní és el gran desequilibri que hi ha entre l’oferta i la demanda de professionals qualificats. Entre setembre i novembre del 2018, les ofertes de feina del sector TIC van créixer un 40%, segons Barcelona Digital Talent. En el mateix període, el nombre de professionals disponibles només va créixer un 7,5%.

La Vanguardia: “Foment porta a una junta extraordinària el pacte amb Pimec”. Foment del Treball celebrarà una junta extraordinària per donar llum verda a l’acord de representativitat al qual han arribat amb Pimec. L’acord contempla que Foment disposi del 58% i Pimec del 42% i progressivament aquests percentatges s’aniran apropant i d’aquí a 10 anys la representativitat serà 55%-45%.

Cinco Días: “CriteriaCaixa subscriu el 6% de l’augment de capital de Cellnex”. CriteriaCaixa ha subscrit més de 4 milions de noves accions de Cellnex com a part del procés d’ampliació de capital que està duent a terme de grup d’infraestructures de telecomunicacions, valorat en uns 1.200 milions d’euros. La resta de socis majoritaris de Cellnex, entre ells la família Benetton i els fons sobirans de Singapur i Abu Dabi, també participen en l’ampliació.

El País: “La Generalitat dona 10 dies a Cabify perquè aclareixi el seu nou negoci”. El Govern de la Generalitat ha obert un expedient informatiu a Cabify i li dona 10 dies per aclarir el seu negoci. El departament de Territori ha demanat a l’empresa que “acrediti els termes en els quals contracta i presta serveis de lloguer de vehicles amb conductor”. La multinacional va anunciar la setmana passada que tornava a Barcelona després d’haver trobat un forat a la legislació catalana que evitava la precontracció de 15 minuts imposada per Territori.

Més notícies
Cabify s'ha vist desbordada el primer dia que tornava a operar a Barcelona / Cabify

“Cabify ‘punxa’ en el seu retorn a Barcelona per falta de flota”, el que diu la premsa econòmica

Notícia: “Cabify ‘punxa’ en el seu retorn a Barcelona per falta de flota”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Abertis pagarà un dividend extraordinari de 10.000 milions", titula Expansión
Notícia: “Cabify ‘punxa’ en el seu retorn a Barcelona per falta de flota”, el que diu la premsa econòmica - Mobile

“Els pisos de luxe baixen a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica

Notícia: “Els pisos de luxe baixen a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Caixabank traslladarà 1.200 persones a Can Batlló", titula Expansión
Notícia: “Els pisos de luxe baixen a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa