Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Naturgy i Cellnex disparen el sou de les cúpules de l’Ibex-35 català​”, el que diu la premsa
  • CA

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

Diari ARA: “Naturgy i Cellnex disparen el sou de les cúpules de l’Ibex-35 català“. El sou dels directius de les sis empreses de l’Ibex-35 d’origen català –Naturgy, CaixaBank, Sabadell, Grifols, Colonial i Cellnex– es va disparar un 19% durant l’any passat. En total es van repartir 55 milions d’euros entre 102 alts càrrecs, dels quals només el 17% eren dones.

Expansión: “El Fons Noruec té invertits 1.217 milions en empreses catalanes“. El Fons Noruec de Pensions, el fons sobirà més gran del món, tenia invertits 1.217 milions d’euros en empreses catalanes el 2018, un 1,3% més que l’any anterior. Gairebé el 80% de la inversió està concentrada en accions de grans empreses com Naturgy, Applus, CaixaBank, Banc Sabadell o Colonial.

El Periódico: “Limpieza a conciencia“. La cooperativa A Granel comercialitza productes ecològics de sanejament en envasos reutilitzables. Els envasos, fets de PVC molt resistent, poden durar anys i tenen diferents capacitats, que van des del mig litre fins als 20 litres. L’envàs costa un euro, que s’inclou al preu del detergent, i després es pot recuperar si es retorna o s’aprofita per tornar-lo a omplir.

Cinco días: “Sentencia contra Naturgy a Barcelona“. El Tribunal Suprem ha ratificat una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que obliga Naturgy a pargar 14 milions d’euros a l’Ajuntament de Barcelona en concepte de l’impost sobre construccions, instal·lacions i obres (ICIO) per la construcció de la Central Tèrmica de Cicle Combinat del port de Barcelona.

Expansión“ACS i Atlantia traspassen a Abertis el ‘macrocrèdit’ de 10.000 milions”​. ACS i Atlantia han traspassat a Abertis el crèdit de 10.000 milions d’euros que va signar amb 30 bancs per comprar el grup de gestió d’autopistes. L’operació es realitzarà mitjançant el pagament d’un dividend extraordinari que s’aprovarà el pròxim mes de juny.

Més notícies
“Foment i Pimec avalen un acord històric sobre la representativitat”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “Foment i Pimec avalen un acord històric sobre la representativitat”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Telefónica vendrà el seu edifici històric de Barcelona", publica Expansión
El president del Banc Sabadell, Josep Oliu, durant roda de premsa / ACN
“El Sabadell marxa de Colòmbia després de quatres anys”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “El Sabadell marxa de Colòmbia després de quatres anys”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Els accessos viaris al Port acumulen 12 anys d'endarreriments", titula Via Empresa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa