Restaurants de Sants s’alien per crear un “pol d’atracció gastronòmica”

La unió busca impulsar un denominació d'origen que atregui públic local i consolidi el barri com a referència culinària

La D.O. de Sants comença a caminar. Un grup de restauradors del barri de Sants, al districte de Sants-Montjuïc, pretén capgirar la situació en què ha quedat el sector a conseqüència de la pandèmia amb una aliança local. Sota la denominació d’origen de Sants, els restauradors treballaran perquè el barri sigui “un pol d’atracció gastronòmica potent”, on els visitants poden “triar i remenar” entre establiments d’ofertes, preus i tipologies diferents. Això sí, “compartint uns mínims de qualitat i compromís amb el barri”.

La unió sorgeix amb dos objectius principals, segons han explicat els impulsors de la D.O. en un fil de Twitter. El primer és “atraure el públic local” del barri, i el segon és “consolidar Sants i els barris veïns com un indret on anar a menjar i beure”.

Amb tot, la coordinació entre restauradors busca “posar en contacte” comerços que treballen al barri per tal de fer possible la col·laboració i l’ajuda mútua mitjançant “accions puntuals i concretes”.

Més informació

Nou comentari