Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Nou biotecs catalanes, entre les més prometedores d’Europa”, el que diu la premsa econòmica
  • CA

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

La Vanguardia: “Nou biotecs catalanes, entre les més prometedores d’Europa”. Nou biotecs catalanes han estat seleccionades entre les 80 més prometedores d’Europa al congrés Bioequity2019, que aquest any se celebra a Barcelona. Les companyies presentaran els seus projectes davant de 550 inversores i empresaris del sector biotecnològic, que faran 1.800 reunions de feina en els dos dies de congrés.

Via Empresa: “NTT Data inaugura el seu primer centre europeu d’intel·ligència artificial a Barcelona”. NTT Data ja ha inaugurat el seu primer centre europeu d’intel·ligència artificial a Barcelona. El desembarcament de la filial de la companyia més important d’informàtica del Japó aterra a la capital catalana amb el pla estratègic d’invertir 850.000 euros a tres anys vista. Entre el Japó i Barcelona, l’empresa compta per ara amb 130 tècnics especialistes treballant en tecnologia de dades i intel·ligència artificial.

Cinco Días: “Barcelona Tech City inaugura un nou ‘hub’ per a empreses tecnològiques“. Barcelona Tech City acaba d’inaugurar un nou hub per a empreses tecnològiques, anomenat Pier03, on s’instal·laran més de 20 companyies especialitzades en blockchain. El nou centre està ubicat a l’edifici d’Els Porxos d’en Xifré, just davant de l’edifici de la Borsa i la Casa Llotja de Mar, al costat del Port Vell. Consta de 3.500 metres quadrats per a oficines i 2.500 metres quadrats de terrassa.

La Vanguardia: “CaixaBank obre a la Diagonal la seva sucursal més gran“. CaixaBank ha triat l’avinguda Diagonal, a l’altura de la plaça Francesc Macià, per obrir la seva sucursal més gran, que tindrà 2.600 metres quadrats i hi treballaran 75 empleats. També hi haurà un petit espai de restauració que regentaran els germans Torres. Serà la botiga insígnia de l’entitat i s’ubicarà a l’antic edifici Winterthur.

El Economista: “El fons holandès DIF posa a la venda actius per valor de 300 milions“. El fons holandès DIF ha posat a la venda diversos actius concessionals a l’Estat espanyol, entre els quals destaca la L9 de metro de Barcelona. L’operació està valorada en 250 o 300 milions d’euros, segons fonts de mercat, i s’emmarca en un procés de reestructuració dels actius de la companyia a l’Estat. Fa uns mesos va sondejar la compra de Túnels del Cadí.

Més notícies
“Ubeeqo accelera a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “Ubeeqo accelera a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Pimec critica els intents de 'boicotejar' el sistema de vot electrònic", titula Via Empresa
“Barcelona perd projectes hotelers i turistes de qualitat”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “Barcelona perd projectes hotelers i turistes de qualitat”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Enrique Lacalle: 'El problema no és el dièsel sinó els cotxes més antics'", publica El Periódico

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa