Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Barcelona perd projectes hotelers i turistes de qualitat”, el que diu la premsa econòmica
  • CA

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

Expansión: “Barcelona perd projectes hotelers i turistes de qualitat“. El Gremi d’Hotels de Barcelona fa balanç del mandat i critica que l’aprovació del Peuat hagi impedit l’arribada de grans cadenes hoteleres com Four Seasons o Grand Hyatt. A més, lamenten que en els últims anys s’ha reduït un 10% el turisme de negoci, que s’ha vist compensat per l’arribada d’altres tipus de visitants. Tot i això, el desequilibri entre oci i negoci pot acabar passant factura a la ciutat.

El Periódico: “Enrique Lacalle: ‘El problema no és el dièsel sinó els cotxes més antics'”. El president del saló Automobile Barcelona, Enrique Lacalle, considera que els cotxes han d’evolucionar i adaptar-se als requeriments mediambientals actuals, però critica que les administracions llencin missatges confusos. Lacalla defensa que el problema actual són els cotxes més antics, que no disposen de sistemes eficaços per reduir les seves emissions contaminants.

La Vanguardia: “Els sindicats esperen reconduir la crisi de Nissan“. Els sindicats esperen poder reprendre les negociacions amb la direcció de Nissan per evitar un ERO i pactar l’ajustament de 600 treballadors que exigeix la multinacional japonesa. El divendres es van trencar les negociacions per falta d’avanços, però aquests dies hi ha hagut contactes telefònics per tornar a seure a la taula i parlar de noves propostes.

El Economista: “Danone celebra a Barcelona els 100 anys de la seva constitució“. Danone celebra aquest any el seu primer segle de vida i ha organitzat un acte commemoratiu a Barcelona. La trobada reunirà a experts de tot el món per parlar dels reptes d’una alimentació saludable i debatre sobre les tendències del futur. L’esdeveniment tindrà lloc el 8 i el 9 de maig al Barcelona Centre de Disseny.

Expansión: “Mecalux preveu duplicar vendes en cinc anys pel comerç electrònic“. L’empresa de sistemes d’emmagatzematge Mecalux acaba de renovar part del seu accionariat i es prepara per fer un salt de qualitat. La companyia espera arribar als 1.400 milions d’euros de facturació el 2024, pràcticament el doble que en l’actualitat, gràcies a la creixent demanda de tecnologia als magatzems que gestionen el comerç electrònic.

Més notícies
“La propietària de Gallina Blanca ultima la compra de Continental Foods”, el que diu la premsa
Notícia: “La propietària de Gallina Blanca ultima la compra de Continental Foods”, el que diu la premsa
Comparteix
"La votació a la Cambra comença amb més queixes a la junta electoral", publica 'La Vanguardia'
“La fira dels superiots de luxe atraca a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “La fira dels superiots de luxe atraca a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"La californiana Esri fa el salt a Barcelona", publica l'Expansión

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa