Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“La fira dels superiots de luxe atraca a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
  • CA

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

Via Empresa: “La fira dels superiots de luxe atraca a Barcelona”. La 31a edició del saló MYBA Charter Show ha obert les seves portes al Port Vell de Barcelona amb una seixantena de superiots de luxe de fins a 90 metres d’eslora. La fira professional, que s’allargarà fins al divendres 3 de maig, ha escollit per tercer any consecutiu les instal·lacions d’OneOcean Port Vell amb la mirada posada a atraure uns 400 intermediaris de contractació i prop d’un centenar d’expositors.

Expansión: “La californiana Esri fa el salt a Barcelona“. L’empresa californiana especialitzada en anàlisi de dades geogràfiques Esri ha triat Barcelona per obrir la seva segona oficina a l’Estat espanyol. La seu, ubicada a la Gran Via, comptarà amb un equip comercial i un altre de tècnics, amb un total de 10 persones en aquesta primera fase. La companyia ja té diversos projectes a Catalunya, un dels quals és la transformació digital de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

La Vanguardia: “Asabys lidera una ronda de sis milions a Psious“. Els fons d’inversió Asabys Partners, Caixa Capital Risc, Sabadell Venture Capital i Smartech Capital invertiran sis milions d’euros a Psious RV, una companyia barcelonina que s’especialitza en teràpies mèdiques basades en l’ús de la realitat virtual. La nova injecció de capital es farà en tres fases i estan condicionades al compliment del pla de negoci de l’empresa.

Via Empresa: “Un segell per distingir els productes en català”. La Plataforma per la Llengua distingirà les empreses que promoguin el català amb un nou segell per productes lingüísticament responsables. És una iniciativa per afavorir la responsabilitat social de les companyies amb el català i avançar en la normalització lingüística en el sector empresarial. El segell serà visible al web de les empreses i en les seves etiquetes, al costat d’altres com poden ser el de producte reciclable o d’indicació geogràfica protegida.

El Economista: “Abertis s’enreda amb l’Argentina per congelar els peatges“. Abertis i el govern de l’Argentina han tornat a revifar les tensions passades per l’aprovació d’una bateria de mesures econòmiques que inclou la congelació del preu dels peatges fins a final d’any. En resposta, les dues concessionàries que controla a Abertis ja han anunciat que avaluarà les possibilitats de recórrer la decisió davant de la justícia i deixa a l’aire el pla d’inversions acordat amb el govern.

Més notícies
“Vueling reparteix un dividend rècord de 140 milions”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “Vueling reparteix un dividend rècord de 140 milions”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Tous dispara un 43% la venda en línia i crea un equip de negoci digital", publica La Vanguardia
“El Govern mantindrà el sistema de vot electrònic a les cambres”, el que diu la premsa
Notícia: “El Govern mantindrà el sistema de vot electrònic a les cambres”, el que diu la premsa
Comparteix
"HM Hospitales compra la clínica Sant Jordi per 14 milions d'euros", titula La Vanguardia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa