Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“La propietària de Gallina Blanca ultima la compra de Continental Foods”, el que diu la premsa
  • CA

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

El Economista: “La propietària de Gallina Blanca ultima la compra de Continental Foods“. GB Foods, empresa d’alimentació del grup Agrolimen, propietària entre d’altres de Gallina Blanca i Avecrem, està a punt de tancar la compra de Continental Foods al fons de capital risc CVC, en una operació que pot rondar els 1.000 milions d’euros. La venda es troba a la seva fase final i el grup ja negocia en exclusiva per adquirir la companyia, fundada el 1933 com una divisió de Campbell Soup.

La Vanguardia: “La votació a la Cambra comença amb més queixes a la junta electoral“. Aquest dijous han començat les eleccions a les cambres de comerç i ja s’han produït les primeres queixes a junta electoral. Tot i que el sistema de votació electrònic està funcionant amb normalitat, Ramon Macià va elevar una queixa a la junta electoral perquè la candidatura d’Enric Crous i José Maria Torres havia demanat la delegació del vot a través de la pàgina web. Hores després es va produir una rectificació i sembla que el procés electoral segueix amb normalitat.

El Economista: “Seat segueix en rècord i guanyar un 5,5% fins al març“. El fabricant automobilístic Seat ha tancat el primer trimestre amb un benefici operatiu de 89 milions d’euros, un 5,5% que en els tres primers mesos de l’any passat. El volum de negoci es va situar en 3.053 milions, un 9,7% més, i torna a superar el seu rècord d’ingressos en un trimestre. En total, Seat va vendre 151.600 vehicles a tot el món, un 8,9% més.

Expansión: “Mango aconsegueix vendre el 20% en línia dos anys abans del previst“. La firma barcelonina de moda Mango va tancar el 2018 amb un històric 20% de la facturació total procedent dels canals de venda en línia. La seva divisió de comerç electrònic va ingressar un 30% més que l’any anterior, una xifra que dobla el creixement del 2017. Amb aquests resultats, Mango ha assolit un objectiu que s’havia marcat pel 2020 i confirma la bona marxa de la companyia.

Cinco Días: “CaixaBank, Bankia i Sabadell fitxaran Barclays per vendre el 28,3% de Caser“. CaixaBank, Bankia i el Sabadell estan una mica més a prop de vendre les seves participacions a Caser, on tenen un 28,3% de les accions. L’asseguradora es troba en ple procés de reestructuració. A més de les tres entitats financeres, hi ha altres accionistes, la majoria antigues caixes d’estalvi, que també es plantegen reduir o vendre la seva participació.

Més notícies
“La fira dels superiots de luxe atraca a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “La fira dels superiots de luxe atraca a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"La californiana Esri fa el salt a Barcelona", publica l'Expansión
“Vueling reparteix un dividend rècord de 140 milions”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “Vueling reparteix un dividend rècord de 140 milions”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Tous dispara un 43% la venda en línia i crea un equip de negoci digital", publica La Vanguardia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa