Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Barcelona aconsegueix la seva millor xifra de contractació d’oficines”, el que diu la premsa
  • CA

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

El Economista: “Barcelona aconsegueix la seva millor xifra de contractació d’oficines amb 91 operacions fins al març“. El mercat d’oficines de Barcelona segueix molt actiu i en el primer trimestre de l’any s’han tancat 91 operacions amb un total de 152.000 metres quadrats llogats, un 65% més que en els tres primers mesos del 2018, segons un informe de BNP Paribas. És una xifra rècord per la capital catalana i la seva àrea metropolitana. El 22@ concentra un terç dels contractes tancats.

Expansión: “El Banc d’Espanya reforma la seva seu per 32 milions“. El Banc d’Espanya ha tret a licitació un concurs restringit per reformar la seva seu a Barcelona, situada a plaça Catalunya, per uns 32 milions d’euros, un 43% més del que s’havia aprovat inicialment. Les obres començaran el pròxim any i s’allargaran fins al 2023. La seu del Banc d’Espanya a Barcelona té 26.000 metres quadrats distribuïts en 13 plantes, de les quals només n’ocupa 8.

Diari Ara: “Tres carrers de Barcelona, entre els deu eixos comercials més transitats d’Europa”. Els carrers Pelai i Portaferrissa i l’avinguda del Portal de l’Àngel són tres dels eixos comercials més transitats d’Europa, segons un estudi, i ocupen el quart, el cinquè i el sisè lloc del rànquing europeu, respectivament. Tots tres tenen una afluència de vianants superior a les 10.000 persones diaris, superior a la del passeig de Gràcia o la rambla de Catalunya, per exemple.

Via Empresa: “Banc Sabadell crea a València el seu primer Hub Empresa”. Banc Sabadell ha triat València per engegar el seu primer Hub Empresa, un nou espai d’atenció a tota mena d’empreses amb el qual l’entitat reforça el seu lideratge i suport a la transformació i creixement empresarial, segons han informat en un comunicat. En aquest cas, es tracta d’un “concepte innovador” creat per Banc Sabadell, un entorn on les companyies poden acostar-se per assessorar-se encara que no siguin clients de l’entitat.

Expansión: “George Soros inverteix 38 milions en títols de Grífols“. El magnat estatunidenc George Soros ha entrat al capital de Grifols després d’invertir uns 38 milions d’euros en uns dos milions de títols de la companyia, controlada majoritàriament per diferents empreses de la família. En els pròxims anys la multinacional té previst invertir uns 600 milions d’euros en 110 nous projectes, segons van avançar a Fitur.

Més notícies
“Nou biotecs catalanes, entre les més prometedores d’Europa”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “Nou biotecs catalanes, entre les més prometedores d’Europa”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
“NTT Data inaugura el seu primer centre europeu d'intel·ligència artificial a Barcelona”, titula Via Empresa
“Ubeeqo accelera a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “Ubeeqo accelera a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Pimec critica els intents de 'boicotejar' el sistema de vot electrònic", titula Via Empresa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa