Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Portal de l’Àngel es manté entre els carrers comercials més cars d’Europa
  • CA

Portal de l’Àngel torna a situar-se entre els carrers comercials més cars d’Europa i ja encadena nou anys com l’eix més car de l’Estat, segons la classificació internacional de la consultora immobiliària Cushman & Wakefield. L’informe, que analitza els preus de 445 mercats de 65 països d’arreu del món, situa el carrer del centre de Barcelona com el més car de l’Estat i en el lloc 18è d’Europa amb un lloguer ‘prime’ de 3.360 euros el metre quadrat a l’any, un 2% més que el 2017.

A Europa, el carrer comercial més car és el New Bond Street de Londres, amb més de 16.000 euros el metre quadrat a l’any, seguit de l’avinguda dels Camps Elisis de París (13.992 euros), el carrer Montenapoleone de Milà (13.500 euros) i el carrer Condotti de Roma (11.500 euros). Per ciutats, Londres i París són les ciutats amb més representació a l’estudi de la consultora estatunidenca.

Pel que fa a Barcelona, després de Portal de l’Àngel el carrer més car és el passeig de Gràcia (3.120 euros el metre quadrat a l’any). Molt més lluny també apareixen el carrer Pelai (2.100 euros), Portaferrissa (1.980 euros), Rambla Catalunya (1.260 euros) i la Diagonal (840 euros), tot i que en aquest últim cas el seu preu queda diluït perquè inclou els lloguers de zones tan diferents com Francesc Macià o els barris del Besòs.

La classificació de Cushman & Wakefield, que es publica cada any, només té en compte el carrer comercial més car de cada ciutat, mentre que l’informe inclou les dades de tots els eixos de les ciutats que analitza. Al món, el més car és el carrer Causeway Bay de Hong Kong, amb un preu màxim de 24.606 euros el metre quadrat l’any, que avança la Cinquena Avinguda de Nova York, a on el metre quadrat ‘prime’ costa 20.733 euros l’any.

Més notícies
Uber treu profit de la vaga de taxistes i triplica el nombre d’usuaris a Barcelona
Notícia: Uber treu profit de la vaga de taxistes i triplica el nombre d’usuaris a Barcelona
Comparteix
L'empresa americana ha guanyat clients després de l'aturada i incorporarà 200 cotxes a la flota de la ciutat
“Obrim l’escola cada dia sense saber quan tornarà a fallar el mur”
Notícia: “Obrim l’escola cada dia sense saber quan tornarà a fallar el mur”
Comparteix
El Consorci d’Educació construirà una tanca de seguretat al voltant d’un solar en males condicions que toca amb una escola de Sant Andreu
Tres detinguts per vendre ‘mojitos’ amb bacteris fecals a les platges de Barcelona
Notícia: Tres detinguts per vendre ‘mojitos’ amb bacteris fecals a les platges de Barcelona
Comparteix
L'anàlisi de les mostres intervingudes ha determinat que els productes podien ser perjudicials per a la salut
Llum verda a l’acord per regularitzar les obres de la Sagrada Família
Notícia: Llum verda a l’acord per regularitzar les obres de la Sagrada Família
Comparteix
La Comissió d’Urbanisme ratifica el pacte amb la Junta Constructora, que aportarà 36 milions per millorar el transport públic i l’accessibilitat al temple

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa