Pimec es posiciona i dona suport a la candidatura de Crous i Torres a la Cambra

La patronal considera que els dos empresaris representen "àmpliament" el teixit de pimes i autònoms

El president de Pimec, Josep González, assistirà aquest divendres a la presentació de la candidatura conjunta a la Cambra de Comerç de Barcelona d’Enric Crous i José Maria Torres, que aquesta setmana han acabat de tancar els detalls. Segons la patronal, la candidatura dels empresaris “representa àmpliament el teixit de pimes i autònoms”.

[r:1]

Crous i Torres han decidit fusionar les seves candidatures i anar junts a les eleccions que, si no hi ha més imprevistos, se celebraran el proper 8 de maig. Després de reiterades trobades per negociar els termes de l’acord, fonts de VIA Empresa apunten que Crous aniria com a president i Torres seria vicepresident primer, mentre que la resta de la llista no s’ha tancat per quotes sinó buscant quin era el millor candidat per a cada epígraf amb el seu implícit estira-i-arronsa. 

“Aquesta aliança reforça la idea que la Cambra de Crous i Torres treballarà sobretot per a pimes i autònoms”, defensaven aquestes mateixes fonts. Torres té un pes significatiu en diferents patronals com Foment del Treball o Pimec, és un dels impulsors de la plataforma Pymes i ha patrocinat diversos actes com el primer Congrés Internacional de Dones organitzat per la mateixa Pimec.

Més informació

Nou comentari