Orange estudia si manté la seva participació al MWC

El màxim responsable d'Orange és l'actual president de la GSMA, que organitza l'esdeveniment

El grup francès de telecomunicacions Orange dubta sobre què ha de fer respecte del Mobile World Congress, mentre al seu voltant van caient empreses que anuncien que no hi vindran, com ara la també operadora Vodafone. L‘agència Reuters ha anunciat aquest divendres al migdia que Orange també havia decidit retirar-se de l’esdeveniment de telecomunicacions de Barcelona a causa de la preocupació pel coronavirus, segons una font pròxima a la companyia que citava l’agència.

La informació, però, presentava dubtes, ja que el màxim responsable d’Orange, Stéphane Richard, és l’actual president del grup de la GSMA, l’associació d’empreses que organitza l’esdeveniment de Barcelona.

Posteriorment, l’Agència Catalana de Notícies (ACN), ha aclarit que fonts d’Orange han explicat, de moment, la seva participació al Mobile World Congress es manté, tot i que estan pendents de les decisions que prengui la GSMA, de la qual formen part. De fet, també formen part de la GSMA Vodafone i AT&T, que són de les que han anunciat la seva baixa. Des d’Orange, admeten que es tracta d’un tema “delicat”.

Més informació

Nou comentari