Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Multen un bar de Ciutat Vella per tenir 21 taules sense llicència de terrassa

El regidor de Ciutat Vella, Jordi Rabassa, ha anunciat aquest dimarts que el districte ha obert un expedient a un bar que tenia 21 taules a la terrassa sense ni tan sols disposar de llicència municipal. Segons ha avançat, en un matí ha signat 25 expedients de terrasses, dels quals 17 comporten sancions molt greus –la majoria per tenir més taules de les permeses–, set greus i només una lleu.

En els últims mesos els inspectors municipals han intensificat la seva activitat per detectar terrasses il·legals. Durant la pandèmia l’Ajuntament va concedir milers d’ampliacions i de llicències noves per ajudar els bars a superar el tràngol de la pandèmia, però després de l’estiu s’ha acabat amb la vista grossa i els serveis municipals s’han posat les piles per trobar totes les terrasses sense llicència i començar la regularització de les que havien demanat permís per ampliar.

Retirada de taules

El passat divendres agents de la Guàrdia Urbana van escortar diversos treballadors municipals perquè poguessin desmantellar part de la terrassa del Salamanca, un bar al carrer Pepe Rubianes de la Barceloneta a qui l’Ajuntament acusa d’ignorar els seus requeriments i sancions per tenir més taules del que li permetia la llicència. Fins a quatre camions de la brigada municipal i una desena d’agents de la Urbana, acompanyats de tècnics i inspectors, van participar del dispositiu.

L’inventari de mobiliari retirat és pràcticament inacabable: nou paravents, cinc taules plegables, dues jardineres, una mampara alta, quatre peus de para-sol, nou mampares amb rodes, quatre carrets per dur plats, un carro metàl·lic… I la llista continua. Tot eren elements fixos i semifixos que no estaven inclosos a la seva llicència de terrassa i que l’Ajuntament havia reclamat amb insistència que fossin retirats. Des del passat mes de juliol s’havien fet diverses inspeccions al local i havien imposat nou sancions als propietaris del bar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa