Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La marca de qualitat del Port de Barcelona prorroga les certificacions
  • CA

La marca de qualitat del Port de Barcelona ha prorrogat les certificacions per l’estat d’alarma per la pandèmia de coronavirus, ha informat aquest dijous en un comunicat.

El port ha iniciat diverses iniciatives per facilitar que les organitzacions certificades ‘Efficiency Network’ continuïn rebent la informació sobre els seus processos i continuïn amb la formació i vinculació a la marca.

En primer lloc, quan expirin els certificats, les empreses rebran un informe amb el grau de compliment dels indicadors, i recomanacions de millora si cal, i anirà acompanyat de la concessió d’una pròrroga per un any del certificat actual.

Com que durant l’estat d’alarma les organitzacions certificades no han pogut treballar amb normalitat i tindran dificultats a l’hora de completar l’informe d’auditoria, no hauran d’omplir la seva part de les auditories, encara que rebran de la marca la informació general dels processos, perquè realitzin les seves pròpies anàlisis.

Així mateix, s’està preparant un nou model d’informe que detallarà el grau de compliment dels indicadors de cada sector d’activitat pel qual estiguin certificades, que presentarà dades agregades de totes les empreses certificades i permetrà a cadascuna fer una comparativa de tendències de el seu sector.

La situació actual ha propiciat la formació telemàtica amb les empreses certificades a través de la nova plataforma ‘Efficiency Network Dashboard’, una nova eina que presenta informació de manera “més clara i entenedora”.

El 31 de març i aquest dijous s’han celebrat, de forma telemàtica, la segona i tercera sessió de formació de el nou model d’informe d’indicadors de la marca de qualitat del Port de Barcelona, ​​la primera amb 15 empreses i la segona amb 22.

Aquestes sessions tenen l’objectiu d’explicar amb detall com funciona aquest nou model d’informe de les organitzacions certificades i les millores que incorpora, tant per a empreses com per a cadenes logístiques, una formació imprescindible per obtenir la renovació de la certificació ‘Efficiency Network’.

A la sessió d’aquest dijous, l’adjunt a la Direcció General i Desenvolupament Corporatiu del Port de Barcelona, ​​Pedro Arellano, ha destacat que el ‘Efficiency Network Dashboard’ “potencia la col·laboració entre els diferents actors de la cadena certificada i que, gràcies a la seva claredat, pot ser remesa als clients “, a més de ser una eina útil que ofereix diferents possibilitats d’anàlisi i difusió de la informació.

Més notícies
El Port redueix les tarifes d’estada a les terminals per mitigar l’impacte econòmic del coronavirus
Notícia: El Port redueix les tarifes d’estada a les terminals per mitigar l’impacte econòmic del coronavirus
Comparteix
L'infraestructura ha aprovat una tarifa plana que redueix els costos d'estada dels contenidors
El servei d’assistència del Port manté la seva activitat malgrat el coronavirus
Notícia: El servei d’assistència del Port manté la seva activitat malgrat el coronavirus
Comparteix
'Stella Maris' dona suport als mariners que arriben a la ciutat
Mor l’expresident del Port de Barcelona per coronavirus
Notícia: Mor l’expresident del Port de Barcelona per coronavirus
Comparteix
Joaquim Tosas va ser l'impulsor de l'ampliació de la infraestructura

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa