Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Port redueix les tarifes d’estada a les terminals per mitigar l’impacte econòmic del coronavirus

El Port de Barcelona ha aprovat l’establiment d’una tarifa extraordinària d’emmagatzematge de contenidors d’importació per reduir els costos extraordinaris que tenen els importadors a causa de l’estat d’alarma. 

L’infraestructura canvia així la tarifa d’emmagatzematge amb una tarifa plana fins, almenys, el proper 13 d’abril. D’altra banda, durant el període en què estigui vigent aquesta tarifa extraordinària, el temps d’estada dels contenidors també quedarà en suspens i no es computarà per al càlcul de costos d’estada un cop finalitzin les mesures extraordinàries adoptades pel Govern. Per exemple, un contenidor descarregat el passat 21 de març al Port de Barcelona i que no pugui sortir de la terminal fins al proper dia 20 d’abril es veuria beneficiat amb un estalvi de costos d’estada d’aproximadament un 65%.

Aquesta mesura extraordinària és aplicable exclusivament per al tràfic de contenidors plens d’importació que es trobin en les terminals BEST i APMT Barcelona. La resta de tràfics diferents als d’importació o amb entrada per qualsevol altra terminal no es veuran afectats

El Port ha explicat en un comunicat que aquesta decisió respon a la situació originada després del decret que paralitza totes aquelles activitats que no suposin un servei essencial. “La situació d’absoluta excepcionalitat que estem vivint necessita d’actuacions de calat per evitar els importants sobrecostos que l’actual estat d’alarma genera a una economia i a unes empreses ja afectades per la crisi“, han conclòs.

Més notícies

El servei d’assistència del Port manté la seva activitat malgrat el coronavirus

Notícia: El servei d’assistència del Port manté la seva activitat malgrat el coronavirus
Comparteix
'Stella Maris' dona suport als mariners que arriben a la ciutat
Notícia: El servei d’assistència del Port manté la seva activitat malgrat el coronavirus - Mobile

Barcelona perllonga fins al 15 de maig el termini per al retorn dels locals del Port Olímpic

Notícia: Barcelona perllonga fins al 15 de maig el termini per al retorn dels locals del Port Olímpic
Comparteix
L'Ajuntament assumeix aquest divendres la gestió de la infraestructura
Notícia: Barcelona perllonga fins al 15 de maig el termini per al retorn dels locals del Port Olímpic - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa