LG cancel·la la seva participació al Mobile World Congress pel coronavirus

LG al·lega que vol evitar exposar el seu personal al risc de contagi amb el viatge

La multinacional sud-coreana LG i la xinesa ZTE han anunciat que cancel·len la seva participació al Mobile World Congress d’aquest any a Barcelona pel coronavirus. Per una banda, LG ha emès un comunicat on explica que vol “avantposar la seguretat i la salut dels seus treballadors, socis i clients”, recull l’Agència Catalana de Notícies (ACN). La decisió “elimina completament el risc d’exposar els treballadors d’LG al virus en viatges internacionals”, una activitat que ha esdevingut “molt més restrictiva a LG a mesura que el virus continua propagant-se”. La companyia afirma que substituirà el Mobile per “altres actes per anunciar els nous mòbils del 2020”. 

Per l’altra banda, l’empresa xinesa ZTE, de qui s’havia dit que tampoc assistiria al MWC, ha emès un comunicat on ha confirmat la seva participació en la propera edició del Mobile World Congress on mostrarà les seves novetats en tecnologia 5G. ZTE ha desmentit les informacions que han sorgit aquest dimecres, que indicaven que la companyia seguiria la decisió d’LG i no acudiria a MWC 2020.

Mesures preventives dels organitzadors

En paral·lel i malgrat aquest anunci d’impacte, la direcció del Mobile ha afirmat que l’impacte del coronavirus és “mínim” i que el certamen se celebrarà amb normalitat. Els responsables del certamen han aplicat un programa preventiu per evitar el risc del coronavirus que inclou neteja i desinfecció de tots dels punts d’interès com àrees de càtering o pantalles tàctils públiques, entre d’altres.

A banda, incrementarà els punts d’assistència mèdica i promourà una campanya de prevenció a través de les xarxes i al mateix punt de la fira. Hi haurà material de desinfecció a disposició del públic i es formarà tot el personal en mesures preventives

Més informació

Nou comentari