Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Les empreses que no vindran al MWC perdran els diners de la reserva de l’estand
  • CA

L’associació GSMA (associació del sistema global per a comunicacions globals, segons les sigles en anglès), organitzadora del Mobile World Congress (MWC), no preveu reemborsaments als expositors que cancel·lin la seva participació a l’edició d’enguany. “No oferim reemborsaments ja que el certamen segueix endavant”, ha afirmat en un breu comunicat la GSMA, que ha vist com grans multinacionals com Ericsson, Nokia, Sony, Oracle o BT han renunciat a assistir presencialment al Mobile, previst a finals de juny.

Els diners que les empreses perdran són els que corresponen a la reserva dels estands a la Fira de Barcelona, que poden arribar a tenir preus de gairebé un milió d’euros. A més, a aquesta inversió s’hi poden sumar despeses en despatxos per a reunions, oficines, càtering o wifi.

“En aquest sentit, estem treballant amb els clients perquè puguin participar enguany de la forma que millor els hi convingui, presencialment o en línia. I també els permeti conservar les inversions per al MWC22 i MWC23”, ha recordat l’organitzadora del Mobile, que igualment s’ha mostrat conscient que la planificació en una pandèmia “és complicada”.

“Les circumstàncies mundials continuen essent dinàmiques, amb avaluacions i ajustos constants”, ha remarcat la GSMA. “Ens estem adaptant i assumint de forma coherent el nostre paper d’organitzador d’un esdeveniment complex”, ha reconegut l’entitat liderada per John Hoffman. “El nostre equip està disposat a treballar amb els expositors per garantir que el MWC sigui segur i exitós per a tots”, ha conclòs l’organitzadora del Mobile.

Més notícies
Dues treballadores exposant un mòbil durant el MWC. / ACN (Laura Pous)
Nova baixa d’un gegant de les ‘telecos’ al Mobile 2021
Notícia: Nova baixa d’un gegant de les ‘telecos’ al Mobile 2021
Comparteix
El britànic BT també ha cancel·lat la seva participació presencial
El Mobile, en una imatge d'arxiu / ACN
Degoteig de cancel·lacions al Mobile: Oracle tampoc hi assistirà
Notícia: Degoteig de cancel·lacions al Mobile: Oracle tampoc hi assistirà
Comparteix
Es converteix en la cinquena empresa que cancel·la la seva participació

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa