Les empreses que no vindran al MWC perdran els diners de la reserva de l’estand

L'associació GSMA, que organitza el congrés, ho avança mitjançant un comunicat

L’associació GSMA (associació del sistema global per a comunicacions globals, segons les sigles en anglès), organitzadora del Mobile World Congress (MWC), no preveu reemborsaments als expositors que cancel·lin la seva participació a l’edició d’enguany. “No oferim reemborsaments ja que el certamen segueix endavant”, ha afirmat en un breu comunicat la GSMA, que ha vist com grans multinacionals com Ericsson, Nokia, Sony, Oracle o BT han renunciat a assistir presencialment al Mobile, previst a finals de juny.

Els diners que les empreses perdran són els que corresponen a la reserva dels estands a la Fira de Barcelona, que poden arribar a tenir preus de gairebé un milió d’euros. A més, a aquesta inversió s’hi poden sumar despeses en despatxos per a reunions, oficines, càtering o wifi.

“En aquest sentit, estem treballant amb els clients perquè puguin participar enguany de la forma que millor els hi convingui, presencialment o en línia. I també els permeti conservar les inversions per al MWC22 i MWC23”, ha recordat l’organitzadora del Mobile, que igualment s’ha mostrat conscient que la planificació en una pandèmia “és complicada”.

“Les circumstàncies mundials continuen essent dinàmiques, amb avaluacions i ajustos constants”, ha remarcat la GSMA. “Ens estem adaptant i assumint de forma coherent el nostre paper d’organitzador d’un esdeveniment complex”, ha reconegut l’entitat liderada per John Hoffman. “El nostre equip està disposat a treballar amb els expositors per garantir que el MWC sigui segur i exitós per a tots”, ha conclòs l’organitzadora del Mobile.

Més informació

Nou comentari