La ‘milla d’or’ de la Diagonal fitxa una nova firma catalana de decoració

La Mallorquina obre una botiga entre gegants de la llar com Ikea, Zara Home o Maisons du Monde

La històrica empresa de tèxtils per la llar La Mallorquina desembarca a la ‘milla d’or’ de la Diagonal. El tram noble de l’avinguda, que concentra múltiples marques de mobles i decoració domèstica, estrena en breu una botiga de la firma catalana. Obrirà portes al número 506, ocupant el local que acollia fins fa poc la botiga Reserva Natural Ibiza Barcelona. Així, l’empresa conviurà amb gegants del sector com Maisons du Monde, Kave Home, Zara Home o la mateixa Ikea, que hi ha obert un establiment de proximitat.

L’arribada a la Diagonal la va donar a conèixer en una piulada el CEO de l’empresa, Gabriel Jené, que és alhora president de l’associació de comerciants dels eixos cèntrics de la ciutat, Barcelona Oberta.

Es tracta de l’onzè establiment de La Mallorquina a Catalunya –el setè a Barcelona–. La firma té presència sobretot a l’àrea metropolitana i combina locals a peu de carrer i en centres comercials. La seva botiga insígnia és a la plaça Universitat. Fundada el 1947, ha mantingut l’aposta per dissenyar i vendre la seva pròpia marca tot i la gran internacionalització del sector tèxtil els darrers 20 anys.

Igual que al Passeig de Gràcia, la crisi per la pandèmia ha propiciat un canvi de paisatge a la Diagonal. Les botigues que tanquen troben ràpidament relleu i noves firmes poden fer-se un lloc en trams de gran demanda de locals. Des de la reforma de l’avinguda en el mandat de Xavier Trias, en plena crisi post-bombolla, el dinamisme comercial de la zona s’ha accentuat i ha evolucionat de la moda cap als productes de la llar.

Més informació

Nou comentari