Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Fira comptarà amb 18 punts de recàrrega per a vehicles elèctrics
  • CA

Endesa col·locarà 18 punts de recàrrega semiràpida per a vehicles elèctrics al llarg d’aquest any en els recintes de Gran Via i Montjuïc de Fira de Barcelona per a l’ús dels clients, empreses de la zona i abonats, segons han informat les dues entitats en un comunicat. Endesa instal·larà les estacions, que comptaran amb una tecnologia semiràpida de 7,4 kW, seran aptes per a qualsevol vehicle, amb una previsió de càrrega completa d’entre quatre i sis hores i s’ubicaran en els pàrquings A de Gran Via i del carrer Lleida, amb 14 i quatre places respectivament.

Per al director general de la Fira de Barcelona, ​​Constantí Serrallonga, la mobilitat és un factor determinant en el desenvolupament econòmic de país, els vehicles elèctrics seran clau per a la transició cap a nous models de transport i, des de la Fira, volen “contribuir a aconseguir aquest canvi”.

Aquest acord entre Fira de Barcelona i Endesa s’emmarca en el compromís de la institució firal amb els ODS de les Nacions Unides i amb la sostenibilitat mediambiental i inclou la compra d’altres 12 estacions de càrrega per a l’ús d’empreses proveïdores de la Fira. Aquests punts addicionals serviran tant per a vehicles de transport com per a toros elèctrics i s’ubicaran en aparcaments habilitats en els pavellons 3 i 8 del recinte de Gran Via.

La institució firal també ha recordat que a principis del 2020 van signar un compromís perquè l’energia elèctrica que Endesa li subministra provingui d’energies renovables i aquest desplegament de punts de càrrega elèctrica reforça el compromís mediambiental de les dues parts.

Més notícies
Endesa està renovant al seva subestació de Mata, al barri del Poble-sec / Endesa
Endesa inverteix 1,6 milions per a renovar la subestació del Poble-sec
Notícia: Endesa inverteix 1,6 milions per a renovar la subestació del Poble-sec
Comparteix
La instal·lació dona servei a 86.000 clients de quatre districtes
FHG Forum busca 'repensar el futur' de l'alimentació, el turisme i la gastronomia / Fira de Barcelona
FHG Forum, un congrés per repensar l’alimentació i el turisme de la nova normalitat
Notícia: FHG Forum, un congrés per repensar l’alimentació i el turisme de la nova normalitat
Comparteix
L'obrirà Ferran Adrià i comptarà a una vintena de sessions, conferències, debats i taules rodones

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa