La cadena francesa de supermercats Carrefour continua la seva expansió a la ciutat i aquest dijous 27 de gener amplia la seva xarxa de supermercats urbans i de proximitat amb una nova obertura a la Dreta de l’Eixample, al carrer Roger de Flor, 168.

La botiga oferirà servei a domicili i obrirà de dilluns a dissabte de 8:30h a 21h, a més d’alguns festius permesos a Catalunya i Barcelona, i se suma a altres punts de venda que la cadena té a Barcelona, el darrer dels quals es va inaugurar en una de les vies més concorregudes de la ciutat, la Via Laietana, 25, el passat 24 de novembre.

La inauguració serà una festa benvinguda als nous clients, que gaudiran de descomptes i promocions durant el dia. I de fet, l’entorn resultarà familiar a molts barcelonins que no siguin del barri si han estat aficionats al patinatge sobre gel, ja que el nou Carrefour Market ocuparà els locals del mític Skating de Barcelona. 

Un supermercat verd i de futur

Aquest supermercat és també una aposta per la utilització de les últimes tecnologies en matèria d’eficiència energètica com el canvi d’il·luminació per llums LED amb l’objectiu d’aconseguir un mínim impacte mediambiental. La companyia estima que amb la implantació d’aquesta mesura es pot obtenir una reducció del consum elèctric en un 30% i les emissions de CO2 en un 60%, davant d’instal·lacions tradicionals.

Pel que fa als productes, el client hi trobarà també una aposta per la sostenibilitat i el producte de proximitat. Hi trobarà les principals marques especialitzades de Bio, sense gluten, sense lactosa, sense sal i sense sucre. I naturalment, productes de les marques pròpies de la cadena, Carrefour Bio i Ecoplanet, tots ells amb certificació ecològica.

No hi falten els productes frescos de temporada, amb una selecció de fruites i verdures; peixos de la llotja que estan tallats i envasats diàriament. I carns d’origen nacional i internacional a la secció de carnisseria i xarcuteria amb venda assistida. A més, Carrefour Market apropa als consumidors els productes més representatius de la gastronomia catalana elaborats per petites i mitjanes empreses locals.

Nou comentari

Comparteix