Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tots els diumenges i festius del 2022 amb botigues obertes a Barcelona
  • CA

Barcelona té 15 dies festius aquest 2022 en els quals els comerços i els centres comercials poden apujar la persiana, tot i no ser un dia laborable.

Com estableix la normativa de comerç catalana, la Generalitat ha autoritzat vuit festius d’obertura comercial a Catalunya. A més del 2 i el 9 de gener, que han donat el tret de sortida a les rebaixes, al juny les botigues poden obrir el dia 6, que és el Dilluns de Pasqua Granada, i el diumenge dia 26, aprofitant el cap de setmana llarg de Sant Joan. El dilluns 15 d’agost, dia de l’Assumpció, és l’altre festiu de l’estiu amb activitat comercial autoritzada. Després, per a la campanya de Nadal, els festius 6, 8 i 18 de desembre,

Els comerços podran un total de 15 dies festius aquest 2022 jORDI PLAY

A més dels festius autoritzats per la Conselleria de Treball a proposta del Consell Assessor de la Generalitat en matèria de comerç, cada ajuntament en pot modificar dos i n’ha d’escollir dos d’addicionals amb obertura permesa a cada municipi. En cas que els ajuntaments no designin les dues dates restants, el calendari de festius oberts es completarà per defecte amb els diumenges 27 de novembre i 11 de desembre.

L’Ajuntament de Barcelona ha modificat el calendari de la Generalitat i ha triat com a festius de botigues obertes el 26 de setembre i el 4 de desembre. Durant aquests dies, els establiments comercials podran mantenir l’horari d’obertura d’un dia laborable.

I com a extra, les botigues de les zones turístiques de la ciutat també podran obrir els diumenges 8, 15 i 22 de maig, i el 2 i el 9 d’octubre. En aquest cas, l’horari d’obertura anirà des de les 12 fins a les 20 hores.

En total, doncs, Barcelona tindra 15 festius d’obertura aquest 2022.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa