La Via Laietana és l’artèria que comunica l’Eixample amb el mar, una via transitada i gaudida per tots els barcelonins i també els visitants, que la converteix en un punt de referència comercial i de passeig de primer nivell a la ciutat. Enclavada en el barri gòtic i a poques passes del centre administratiu de la ciutat, la plaça de Sant Jaume, és pas principal per arribar a mar i per connectar amb el centre de la ciutat.

I és en aquest enclavament que aquest dijous 25 de novembre obre al públic un nou supermercat de proximitat. Serà al número 25 de Via Laietana i es tracta d’un Carrefour Market, el model urbà de la cadena francesa. L’obertura serà una festa on els veïns i veïnes trobaran sorpreses, descomptes i altres avantatges. La botiga oferirà servei a domicili i obrirà de dilluns a dissabte de 8:30h a 21h.

Carrefour Market, un formàt urbà de supermercat amb producte de proximitat CARREFOUR

Carrefour posa un focus especial en els productes frescos de temporada, de manera que el consumidor disposa d’una àmplia i acurada selecció de fruites i verdures; peixos de la llotja que estan tallats i envasats diàriament. I carns d’origen nacional i internacional que estan disponibles a la secció de carnisseria i xarcuteria amb venda assistida. A més, Carrefour Market apropa als consumidors els productes més representatius de la gastronomia catalana elaborats per petites i mitjanes empreses locals.

Entre tots els articles que es comercialitzen al supermercat figuren les principals marques especialitzades de Bio, sense gluten, sense lactosa, sense sal i sense sucre i ofereix també els productes de les marques pròpies de la cadena, Carrefour Bio i Ecoplanet. Tots els productes d’alimentació venuts a la botiga tenen certificació ecològica.

Descomptes i sorpreses per a la inauguració el 25 de novembre

A més, el nou supermercat aposta per la utilització de les últimes tecnologies en matèria d’eficiència energètica com el canvi d’il·luminació per llums LED amb l’objectiu d’aconseguir un mínim impacte mediambiental. La companyia estima que amb la implantació d’aquesta mesura es pot obtenir una reducció del consum elèctric en un 30% i les emissions de CO2 en un 60%, davant d’instal·lacions tradicionals.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: WTF a novembre 24, 2021 | 12:33
    WTF novembre 24, 2021 | 12:33
    Però quina puta merda és aquesta?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa