Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Inici de la campanya de Nadal: quins festius obren els comerços?
  • CA

Tret de sortida a la campanya de Nadal. Els comerços amplien els seus horaris, amb l’objectiu d’augmentar el volum de vendes, després d’un llarg any de pandèmia. Però quins festius estan oberts els establiments a Barcelona?

Aquest diumenge és el primer de la temporada de Nadal que els comerços poden obrir en el seu horari habitual. A més els pròxims tres diumenges se seguirà la mateixa lògica, així com els festius del dia 6 de desembre, que cau en dilluns i es commemora el Dia de la Constitució Espanyola, i el 8 de desembre, només dos dies després, on se celebra la Immaculada Concepció. El llistat de festius on les botigues poden estar obertes fins que acabi l’any és aquest:

  • 28 de novembre: inici de la campanya de Nadal i últim dia de Black Friday
  • 5 de desembre (diumenge)
  • 6 de desembre (Dia de la Constitució Espanyola)
  • 8 de desembre (Immaculada Concepció)
  • 12 de desembre (diumenge)
  • 19 de desembre (últim diumenge amb comerços oberts abans de Nadal)

Els comerços regalen 33.000 euros

Aquestes dates coincideixen amb una iniciativa on els eixos comercials regalen 33.000 euros per anar de compres. De l’1 al 30 de desembre, les botigues adherides als eixos comercials de Barcelona Comerç obsequiaran els seus clients amb butlletes per participar en el sorteig de 33.000 euros per gastar a les botigues d’aquests barris. En concret, els 22 Eixos Comercials de Barcelona Comerç sortegen premis de 1.500 euros amb el número de la Grossa de Cap d’Any.

Des de dimecres és Nadal a Barcelona

Aquest dimecres s’ha donat per iniciat Nadal a Barcelona. Enguany, la plaça de Catalunya queda encerclada per uns “rajos de sol” que simulen un batec. A més, la ciutat tindrà enguany més de 100 km de vies il·luminades fins al 6 de gener.

Amb aquesta voluntat enguany s’ha estrenat el nou concepte d’il·luminació a la plaça de Catalunya, la Gran Via de les Corts Catalanes i el carrer Aragó que reivindica Barcelona com a ciutat de referència del disseny i la innovació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa