Els guanyadors de la Cambra, a Waterloo amb Puigdemont

El president a l'exili ha rebut aquest dilluns al matí els electes de la candidatura Eines de País

El president de la Generalitat a l’exili, Carles Puigdemont, s’ha reunit aquest dilluns a Waterloo amb el futur president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, i el seu equip de la candidatura Eines de País, entre els quals hi ha el vicepresident segon, Pere Barrios. També han viatjat fins a Bèlgica membres electes de les cambres de Terrassa –com Natàlia Cugueró–, Manresa i Sabadell.

Puigdemont ha qualificat d'”honor” la trobada amb Eines de País, a qui ha felicitat pels resultats a les eleccions a la Cambra de Barcelona. “Gràcies a vosaltres, la representació del nostre teixit empresarial és més diversa i plural”, ha escrit el president a l’exili en una piulada.

Tal com va avançar el TOT Barcelona, Eines de País s’ha desplaçat fins a Waterloo per trobar-se amb Puigdemont i compartir opinions sobre el futur del país, l’estat del procés i l’estratègia de les cambres de comerç. Canadell ha celebrat “l’èxit” de la candidatura a les eleccions, sobre tot a Barcelona, on han aconseguit 31 dels 40 escons en joc i han obtingut majoria absoluta al ple, però també a Terrassa, on van obtenir 10 dels 25 seients i van aconseguir més del 50% dels vots.

Foto de família dels candidats d'Eines de País a Waterloo / TOT Barcelona

Foto de família dels candidats d’Eines de País a Waterloo / TOT Barcelona

El futur president de la Cambra de Comerç de Barcelona ha assegurat que la victòria a les cambres és un dels gran èxits de l’independentisme després del referèndum de l’1-O i s’ha mostrat convençut que Eines de País farà una gran feina “potenciar l’empresariat català” i que treballaran per aconseguir la República “el més aviat possible”.

Per la seva banda, Puigdemont ha agraït als membres electes d’Eines de País que s’hagin desplaçat fins a Waterloo per entrevistar-se amb ell. “Gràcies per haver-vos implicat en un moment gens fàcil”, ha dit, en especial perquè suposava “exposar-se, assumir riscos” amb unes eleccions complicades que han tingut un resultat que molts no volien. “És una proesa com les que aquest país ha fet des de fa un cert temps”, ha afegit. 

Trobada també amb Lluis Puig i Toni Comín

La candidatura d’Eines de País també s’ha trobat amb el conseller a l’exili Lluís Puig. Tota la comitiva de la candidatura guanyadora a les eleccions de la Cambra de Barcelona s’ha fotografiat amb Puig a Brussel·les, mentre que Toni Comín ha aparegut amb Joan Canadell i Montse Soler. 

Eines de País amb el conseller a l'exili Lluís Puig. | Cedida

Eines de País amb el conseller a l’exili Lluís Puig. | Cedida

 

Més informació

Comentaris

  Buenísimo, ¿ pero donde está la paella?. 10/06/2019 2:35 pm
  Ampliando la base( de vividores); con esta gentecilla la republiqueta podrá esperar 305 años más.
  Pere Grau 10/06/2019 3:43 pm
  Els guanyadors de la Cambra, a Waterloo amb Puigdemont :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Els del PNV , al Congres dels Diutatas amb Pedro Sanchez
  10/06/2019 5:03 pm
  Molt bé

Nou comentari