La multinacional Google tampoc assistirà presencialment al Mobile World Congress d’aquest any, que se celebra a finals de juny a Fira de Barcelona, com a conseqüència de la pandèmia, segons han avançat mitjans especialitzats i ha confirmat l’ACN a través d’un portaveu de la companyia. Així ho ha anunciat en les darreres hores l’empresa tecnològica en un comunicat en què atribueix la seva absència a les “actuals restriccions i protocols” de l’empresa per viatjar.

“Continuarem col·laborant estretament amb la GSMA i donarem suport als nostres socis a través d’oportunitats virtuals”, explica l’empresa, que espera “amb ànsia” assistir presencialment en l’edició del 2022. L’absència de Google se suma a la d’altres gegants tecnològics com BT, Sony, Nokia, Ericsson, Oracle i Facebook, entre d’altres.

Fa uns dies, l’associació organitzadora del MWC va explicar que no preveia reemborsaments als expositors que cancel·lin la seva participació al MWC21. “No oferim reemborsaments ja que el certamen segueix endavant”, va argumentar la GSMA, després de la renúncia de diversos participants de renom.

“En aquest sentit, estem treballant amb els clients perquè puguin participar enguany de la forma que millor els hi convingui, presencialment o en línia. I també els permeti conservar les inversions per al MWC22 i MWC23”, va afegir l’empresa organitzadora del Mobile, que igualment es va mostrar conscient que la planificació en una pandèmia “és complicada”.

Més notícies
El Mobile World Congress al recinte de Fira a l'Hospitalet / ACN
Collboni, convençut que el Mobile se celebrarà: “Podem estar tranquils”
Notícia: Collboni, convençut que el Mobile se celebrarà: “Podem estar tranquils”
Comparteix
El primer tinent d'alcalde afirma que la GSMA té el suport del govern municipal, la Generalitat i l'Estat
El conseller delegat de GSMA, John Hoffman, durant la roda de premsa de presentació del MWC 2020 / ACN
El Mobile s’alia amb una empresa de prevenció de riscos laborals per fer proves Covid
Notícia: El Mobile s’alia amb una empresa de prevenció de riscos laborals per fer proves Covid
Comparteix
Quirónprevención aportarà el personal per fer els testos que s'exigiran als assistents

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa