Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Collboni, convençut que el Mobile se celebrarà: “Podem estar tranquils”
  • CA

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha admès que és temps de “treballar molt” en relació a la celebració d’enguany del Mobile World Congress però ha fet una crida a la calma. “Estem convençuts que malgrat les circumstàncies podem estar tranquils pel que fa al futur i a la celebració“, ha dit al plenari interpel·lat pel PP sobre aquesta qüestió.

Collboni ha assegurat que la decisió de la GSMA és tirar endavant el Mobile d’aquest any i té el suport del govern municipal, la Generalitat i l’Estat. També ha dit que s’ha impulsat un comitè d’organització i suport en relació a aspectes del congrés com ara la seguretat, la salut o la mobilitat i l’allotjament associats.

Les últimes setmanes el MWC ha patit baixes de renom que, si bé de moment no fan perillar la seva celebració, si anticipen una edició descafeïnada. Gegants de les telecomunicacions com BT, Ericsson, Nokia, Sony, Facebook i Oracle han confirmat que no participaran presencialment al congrés per les restriccions als viatges internacionals i els dubtes sobre l’evolució de la pandèmia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa