Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Google s’instal·larà a una oficina del centre de Barcelona
  • CA

Google es prepara per desembarcar en breu amb una oficina cèntrica a Barcelona. En concret, el gegant d’internet s’instal·larà en un espai d’un centre de coworking que ha llogat a la vora de la plaça Universitat, segons ha informat Crónica Global aquest dimarts.

La companyia estatunidenca ultima els preparatius per obrir la nova oficina el pròxim mes de març. Google traslladarà uns 40 treballadors al despatx, situat al número 583 de la Gran Via de les Corts Catalanes. La majoria d’aquest personal ja treballa per a la companyia del popular cercador d’internet des de Barcelona. Formen part de dues àrees diferents de l’empresa, la de Google Cloud i la de consultors de negoci.

La nova base de Google a la capital catalana pretén oferir suport a clients i socis de la companyia per al seu desenvolupament digital. La intenció d’una de les empreses més potents del món digital és reforçar la feina que ja desenvolupa a Barcelona.

Tot i que l’obertura de l’oficina persegueix fer més visible la presència de la companyia a la capital catalana i estrènyer llaços amb altres actors econòmics, Google no és nova a Barcelona. De fet, els seus responsables explicaven a 2019 en una entrevista a Catalunya Ràdio que buscaven talent a la ciutat per ampliar el seus equip de l’àrea tecnològica establert a Catalunya i duplicar-lo amb la incorporació de nous enginyers i comercials per atendre clients.

Aleshores, quan la pandèmia encara no havia irromput, veus de la companyia defensaven que el compromís del gegant d’internet amb Barcelona era total. El responsable de Google Cloud a Espanya i Portugal, Isaac Hernández, va assegurar que Catalunya és un “pols d’innovació” en tecnologies avançades pel que fa a companyies tradicionals i per iniciatives digitals emergents. “És molt rellevant”, va sostenir Hernández. Google, amb la seva seu mundial radicada a Califòrnia, compta amb uns 110.000 treballadors arreu del món.

Més notícies
Establiments comercials a una cruïlla de carrers de Ciutat Vella / DC
Enxampat després de trencar els vidres de tres locals per entrar a robar
Notícia: Enxampat després de trencar els vidres de tres locals per entrar a robar
Comparteix
Va ser detingut quan intentava fugir després de cometre els atracaments a Ciutat Vella
Una grua dins de Can Capellanets, a les Corts / Cedida
La disputa entre l’Església i una empresa per una finca arriba al jutjat
Notícia: La disputa entre l’Església i una empresa per una finca arriba al jutjat
Comparteix
La fundació depenent de l'Arquebisbat presenta un contenciós i la companyia fa entrar una grua a Can Capellanets

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa