Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un gegant francès obrirà una oficina a Barcelona i contractarà 150 persones
  • CA

L’empresa PayFit, un gegant econòmic francès dedicat a la gestió de nòmines, obrirà una oficina a Barcelona i contractarà 150 persones. El 2018 ja va ubicar la seva filial espanyola a la capital catalana, però ara instal·larà una seu corporativa en un espai de 4.537 metres quadrats al 22@ del Poblenou.

D’aquesta forma, la companyia es planteja ampliar la seva plantilla actual a Barcelona, de 86 persones, a més de 200, incorporant les noves contractacions, que no tenen una data fixada, però sí que afirmen que es faran al llarg d’aquest 2022. “Aquests nous talents responen a una forta necessitat de l’empresa de satisfer les creixents expectatives dels nostres clients, i per arribar a aquest objectiu és necessari que tots els departaments vagin creixent. Estem segures que aquests nous PayFiters [com anomenen els seus treballadors] consolidaran el creixement d’èxit de la nostra empresa”, explica Giulia Miazzo, cap de personal a PayFit Espanya.

PayFit és un ‘unicorn‘, com es coneix les grans empreses emergents valorades en més de mil milions d’euros. De fet, la companyia francesa va tancar el gener una ronda de contactes i de negociacions que està valorada en 254 milions d’euros i que ha liderat General Atlantic. Aquí també ha comptat amb la participació d’empreses com Eurazeo, Bpifrance i Accel Ventures. És per aquest motiu que PayFit té un valor de 1.820 milions d’euros.

Segons expliquen al seu web, PayFit genera nòmines de forma automàtica, de manera que agilitza els tràmits administratius d’aquest àmbit. També ofereix assessorament laboral, ajuda a gestionar equips, així com les vacances i les faltes dels treballadors, sigui per una indisposició o per qualsevol altre motiu, i també millora la gestió de les despeses professionals. Amb aquest mètode asseguren que més de 6.500 clients d’arreu del món ja han simplificat la gestió de les nòmines de les seves respectives empreses i companyies.

Més notícies
El ceo de Wallbox, Enric Asunción; la ceo de Red Points, Laura Urquizu; el cofundador de Colvin, Sergi Bastardas, i el ceo de Factorial, Jordi Romero, durante l'acte
Barcelona és la impulsora de la internacionalització de les start-ups
Notícia: Barcelona és la impulsora de la internacionalització de les start-ups
Comparteix
Wallbox, Colvin, RedPoints i Factorial -empreses nascudes a Catalunya- recorden les claus de l'èxit empresarial
El cofundador i conseller delegat de Travelperk, Avi Meir ACN
Travelperk esdevé la quarta empresa ‘unicorn’ establerta a Barcelona
Notícia: Travelperk esdevé la quarta empresa ‘unicorn’ establerta a Barcelona
Comparteix
L'start-up tanca una ronda de finançament de 101 MEUR i assoleix una valoració de 1.100 MEUR
El test d'antígens, la solució que planteja el món dels esdeveniments per reobrir el sector
Barcelona, un dels tres millors ecosistemes europeus per acollir startups
Notícia: Barcelona, un dels tres millors ecosistemes europeus per acollir startups
Comparteix
El 18% d'emprenedors que el 2020 van crear una startup van triar la capital catalana
El congrés alternatiu al MWC aplegarà 2.500 emprenedors en 40 activitats
Notícia: El congrés alternatiu al MWC aplegarà 2.500 emprenedors en 40 activitats
Comparteix
Uber, Glovo o Airbnb, participaran al Tech Spirit Barcelona que se celebrarà a la Llotja de Mar i es clourà al Palau Sant Jordi

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa