Gabriel Jené es manté com a president de Barcelona Oberta

L'assemblea de la patronal dels eixos comercials prorroga el mandat del seu màxim dirigent fins a 2023

L’empresari Gabriel Jené continuarà sent el president de la patronal d’eixos comercials i turístics Barcelona Oberta. L’assemblea de l’organització va acordar per majoria absoluta prorrogar el mandat de Jené per dos anys més, fins al 2023. Jené ja va aconseguir revalidar el càrrec per primer cop el 2018. 

La renovació de la junta directiva de Barcelona Oberta estava pendent des de 2020, quan el procediment intern va quedar en suspens a causa de la pandèmia. Alhora que Jené manté el càrrec, l’assemblea de l’organització també va renovar la resta de la junta directiva.

Durant el pròxim bienni, al Jené el flanquejaran al capdavant de l’entitat els vicepresidents Javier Cottet, Elvira Vázquez i Fermín Villar. Per la seva banda, Joaquim de Toca Andreu assumirà les funcions de secretari i tresorer de Barcelona Oberta.

A través d’un comunicat, l’organització comercial assenyala la mobilitat, la neteja i la seguretat de Barcelona, la promoció de la ciutat, l’ampliació de l’aeroport i la posada en marxa del marketplace de la ciutat, el BCN Market, com els assumptes més importants a abordar a la capital catalana. Alhora, l’entitat es marca el repte d’augmentar el nombre de socis i ampliar la seva xarxa de col·laboració amb les principals entitats i empreses de Barcelona

Més informació

Nou comentari