Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Free Now tancarà la seva seu a Barcelona durant la vaga del sector del taxi
  • CA

La companyia Free Now tancarà la seva seu a Barcelona durant la vaga del sector del taxi d’aquest dimecres. En concret, l’empresa ha informat a través de l’aplicació que l’oficina d’atenció al taxista, que ofereix serveis d’assessorament als conductors que treballen amb aquest operador, no obrirà les seves portes entre els dies 25 i 26 de gener, coincidint amb les protestes del col·lectiu.

Es dona la circumstància que la seu de la companyia a la capital catalana està situada en el quart pis de l’edifici del número 1 de la plaça de Catalunya, una ubicació que es troba a escassos metres del que serà previsiblement un dels punts neuràlgics de la mobilització del sector: la confluència entre el passeig de Gràcia i la Gran Via de les Corts Catalanes. Segons la informació que figura en l’aplicació, l’horari habitual d’obertura de l’oficina d’atenció al taxista és tots els dimarts, dimecres i dijous de deu del matí a dues de la tarda i de quatre a sis de la tarda.

Ocupació de la Gran Via per trams

El conflicte amb el sector del taxi enceta aquest dimecres una nova onada de mobilitzacions repetint la recordada ocupació de la Gran Via de les Corts Catalanes d’ara fa gairebé cinc anys després. La ruptura de les negociacions amb el Departament de Territori de la Generalitat -unes converses que el passat dimecres semblaven més a prop que mai de poder arribar a un pacte– ha estat motivada per la dilatació en el temps d’aquest estira-i-arronsa i pel polèmic anunci de la moratòria que s’aplicarà a prop de 1.100 llicències de VTC, que podran circular durant tot aquest 2023.

La concentració començarà a dos quarts de deu de matí, quan els taxistes entraran per la Gran Via de les Corts Catalanes i es dirigiran fins a la Plaça Tetuan. Des d’aquest punt la idea és anar omplint progressivament la Gran Via, illa per illa, en fileres de quatre fins a l’encreuament amb el carrer d’Entença i també es vol ocupar tot el Passeig de Gràcia des del carrer de Casp fins al de Rosselló.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa