Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Estudiants ajudaran a comerciants locals a resistir a la pandèmia
  • CA

Una aliança entre escoles de disseny i eixos comercials servirà per dinamitzar el comerç de proximitat i reactivar-lo després del confinament. Aquest és el desig de l’Ajuntament de Barcelona, que ha impulsat el programa Dissenyem comerç en què estudiants i comerciants locals treballaran plegats per potenciar el comerç de barri per resistir a la pandèmia.

El projecte, fruit de la col·laboració entre la regidoria de Comerç, Mercats, Hiseda i Règim Interior; Barcelona Activa i el Disseny Hub Barcelona, ha arrencat amb un primer grup format per l’eix comercial Sants-Les Corts i Elisava. Aquesta setmana alumnes de la universitat de disseny i enginyeria han fet les primeres visites per conèixer l’estat de la qüestió als comerços siuats als carrers Galileu, Vallespir, Joan Güell i entorns.

Estudiants de disseny, moda, arts visuals, arquitectura o audiovisual seran els participants de Dissenyem comerç, que busca incidir en un comerç local molt afectat per la pandèmia però que s’està reinventant per sobreviure. Altres iniciatives, com ara un acord entre taxistes i comerciants, busquen el mateix efecte.

Cartell de Dissenyem comerç/ Ajuntament de Barcelona

L’objectiu és que els estudiants facin propostes per impulsar el comerç de proximitat amb comunicació, serveis, esdeveniments o senyalització. Alhora, el consistori espera que la iniciativa serveixi per apropar el comerç local als joves.

Més notícies
Mascaretes de la firma barcelonina Usar y reusar / Cedida
Les botigues exclusives de mascaretes desembarquen a Barcelona
Notícia: Les botigues exclusives de mascaretes desembarquen a Barcelona
Comparteix
Els models respectuosos amb el medi ambient s’imposen als d’un sol ús
El Gran Cafè del Gòtic ha abaixat la persiana / Barna Centre
L’històric Gran Cafè del Gòtic abaixa la persiana
Notícia: L’històric Gran Cafè del Gòtic abaixa la persiana
Comparteix
Un restaurant, amb decoració original modernista, no ha pogut aguantar sense clients ni perspectives de futur

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa