Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Empresa rebutja la suspensió del ple de constitució de la Cambra demanada per Tusquets

El Departament d’Empresa i Coneixement ha desestimat la suspensió cautelar del ple de la Cambra de Comerç de Barcelona que va nomenar Joan Canadell nou president de l’ens, segons ha avançat La Vanguardia i ha pogut confirmar el TOT Barcelona. La conselleria només ha denegat les mesures cautelars perquè el ple ja va tenir lloc el passat 17 de juny i, per tant, no tindria sentit estimar la petició de l’empresari, que va presentar un recurs d’alçada juntament amb un altre candidat, Ramon Macià, i una vintena d’electors perquè consideren que durant el procés electoral es van vulnerar drets fonamentals.

Segons ha informat fonts d’Empresa, la decisió es pot recórrer per la via contenciosa-administrativa, però recorden que la conselleria no ha entrat en el fons de l’assumpte i que encara tenen dos mesos per resoldre el recurs d’alçada. En paral·lel, Tusquets i Macià també van presentar un recurs de protecció de drets fonamentals davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TJSC), però fonts del tribunal mantenen que no tenen constància de la seva entrada.

En el moment de l’anunci, l’advocada que representa Tusquets i la resta de demandants va reconèixer que el recurs encara no s’havia admès a tràmit i de moment no està clar si l’alt tribunal l’està tramitant. Els demandants pretenen que s’anul·li la resolució de la junta electoral que va proclamar Eines de País com a candidatura guanyadora perquè es van detectar nombroses “irregularitats i il·legalitats” durant el procés, en especial pel que fa al sistema de vot electrònic, que va generar una gran controvèrsia perquè era la primera que es posava en pràctica. 

Més notícies

Canadell respondrà només en català a les preguntes que es facin a la Cambra

Notícia: Canadell respondrà només en català a les preguntes que es facin a la Cambra
Comparteix
El president de l’ens ha assegurat que el comitè executiu ha decidit comunicar-se en català per evitar “contradiccions”
Notícia: Canadell respondrà només en català a les preguntes que es facin a la Cambra - Mobile

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Srs. Tusquets i Masià el seu temps ha passat. a juliol 12, 2019 | 10:26
  Srs. Tusquets i Masià el seu temps ha passat. juliol 12, 2019 | 10:26
  Catalunya va cap a la independència, no cap a la dependència. Les noves generacions són majoritàriament independentistes.
 2. Icona del comentari de: Lleis 6 i 7 de Sep totalment il-legals  1-O totalment il-legal !!! a juliol 12, 2019 | 10:42
  Lleis 6 i 7 de Sep totalment il-legals 1-O totalment il-legal !!! juliol 12, 2019 | 10:42
  Lleis 6 i 7 de Sep totalment il-legals 1-O totalment il-legal !!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa