Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una empresa francesa obre a Barcelona i contractarà 300 treballadors
  • CA

Bones notícies per a Barcelona: la start-up tecnològica francesa Papernest ha obert al 22@ noves oficines i preveu contractar uns 300 treballadors, tal com ha anunciat aquest dimecres l’empresa, segons l’ACN. A la mateixa vegada, ha dit que el seu objectiu és convertir aquestes oficines en el seu nou hub a Europa. És per això que el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, ha celebrat que la companyia ajudarà a desenvolupar un “ecosistema tecnològic” a la ciutat. “És una gran notícia des del punt de vista qualitatiu, perquè estem parlant de contractació de perfils tecnològics i d’una gran qualificació professional”, ha dit el conseller.

La companyia va ser fundada el 2015 i els seus inicis a Catalunya, ha recordat Torrent, es remunten al 2018. Des de llavors ha passat de 40 a 700 treballadors, als quals s’hi sumaran els gairebé 300 que es volen contractar amb les noves instal·lacions. Aquestes han convertit Barcelona en la seu “més important” que té. Fins i tot, està per davant de les oficines de París i Remis, que tenen més de 6.000 metres quadrats. Tal com ha assenyalat el CEO i cofundador de Papernest, Philippe de la Chevasnerie, els 300 nous empleats tindran perfils tecnològics enfocats a l’empresa i el màrqueting.

“Fer aflorar el talent local”

Aquest moviment de Papernest ha fet que Rogent mostri les seves ganes de fer créixer Barcelona. “Estem decidits a fer de Barcelona i de Catalunya un pol d’atracció de talent i d’inversió estrangera”, ha indicat. “Això ens ajuda a fer aflorar talent local i ens posiciona a nivell global”, ha afegit.

Una de les raons per les quals l’empresa va escollir la ciutat per a ser el seu nou hub a Europa, ha detallat Chevasnerie, és per la seva “facilitat d’atracció de talent” i la seva “multiculturalitat”. “Barcelona és una ciutat única”, ha recalcat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa