Els pastissers de Barcelona auguren que vendran torrons i tortells més petits

El Gremi de Pastisseria de Barcelona ha pronosticat que les vendes es mantindran durant la campanya de Nadal, però han assegurat que aquest any serà amb “formats més petits”, han informat en un comunicat aquest dijous. Els pastissers confien en vendre la mateixa quantitat de quilos de torrons artesans i tortells, però consideren que les tauletes petites –l’any passat es van vendre més de 2 milions– i els tortells de mida mitjana o petita seran els més venuts en aquesta campanya.

L’agrupació ha destacat que aquest any els torrons d’autor tindran una tendència a l’alça en les vendes, mentre els clàssics les mantindran, es vendran torrons més petits per oferir més varietat, a més de pronosticar que augmentarà la venda per Internet.

El president del gremi, Elies Miró, ha afirmat que el client “seguirà valorant, potser més que mai, el producte artesà, local, de proximitat, acabat de fer i elaborat només amb ingredients naturals d’alta qualitat”. L’entitat també ha recalcat que, malgrat que els tortells de reis i el torró seran els productes estrella, el ‘panettone’ tornarà a tenir un rècord de vendes. El seu consum a tot l’Estat s’ha multiplicat per 10 des de 2014, segons dades del gremi, i cada vegada més pastisseries el realitzen de manera artesana.

Nou comentari

Més notícies
L'arbre de Nadal del Port fa 31 metres d'alt i pot canviar de color / APB

VÍDEO | El Nadal s’il·lumina al Port de Barcelona

La fira 'Nadal al Port' es pot visitar fins al 6 de gener i compta amb itineraris segurs
Una terrassa plena en el primer diumenge de reobertura / ACN - Carola López

La velocitat de contagi es torna a disparar a Barcelona i fa perillar el Nadal

Salut té confirmats més de 2.500 casos a la capital catalana al desembre