Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | El Nadal s’il·lumina al Port de Barcelona
  • CA

El Port de Barcelona brilla especialment aquest Nadal amb la segona edició de la fira ‘Nadal al Port’, que potencia la il·luminació nadalenca i estrena nova ubicació al Moll de la Fusta. Compta entre els seus atractius amb un gran arbre de llums LED de 31 metres d’altura –el més gran de Catalunya– i un pessebre aquàtic amb dues instal·lacions lumíniques sobre l’aigua. Al naixement estrenat l’any passat, enguany s’hi sumen els tres Reis Mags d’Orient.

La fira es pot visitar fins al 6 de gener i compta amb itineraris segurs per evitar contagis. Per facilitar el compliment de la distància social preventiva i el control de l’aforament, els visitants reben un codi QR quan accedeixen al recinte i el poden recórrer en una sola direcció.

Els passejants poden gaudir de les vistes del Port Vell i els seus vaixells, entre ells el mític pailebot Santa Eulàlia del Museu Marítim de Barcelona. A més, cada tarda de 17:30 a 21:30h el vistós arbre de Nadal ofereix un espectacle lluminós al ritme de la música.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa