Élite Taxi recorrerà la multa de 8.000 euros a ‘Tito’ Álvarez encara que surti més car que pagar-la

El sindicat majoritari de taxistes de Barcelona obrirà una campanya de micromecenatge per pagar la defensa de l'activista i una altra sanció de 5.000 euros

Élite Taxi, l’associació de taxistes més representativa de l’àrea metropolitana de Barcelona, ​​ha anunciat que recorrerà als tribunals la multa de 8.000 euros imposada al seu portaveu, Tito Álvarez, per la vaga de gener de l’any passat. En un comunicat aquest diumenge, l’associació ha informat que, després de sospesar diferents possibilitats, han decidit recórrer i arribar “fins on faci falta per una qüestió de justícia”.

[r:1]

Elit Taxi ha avisat que els podrà sortir més car aquest procés, ja que si paguessin ara la multa els costaria 4.000 euros, però han defensat que la decisió d’Álvarez és la de “no sotmetre a la Llei Mordassa” i anar a tribunals . “En principi hem avançat 1.089 euros de la provisió de fons al bufet d’advocats que portarà tot el procés”, ha concretat l’associació de taxistes.

[r:2]

Campanya de micromecenatge

Élite Taxi ha explicat que a un altre company, Patxi, li han imposat també una sanció. Aquesta és de 5.000 euros i la causa va ser “la marxa cargol de 2016″Per recaptar els fons necessaris el sindicat posarà en marxa els pròxims dies una campanya de micromecenatge. El que recaptin servirà tant per pagar la sanció de 5.000 euros com per sufragar “les despeses que suposarà la defensa de ‘Tito’ Álvarez contra la Generalitat de Catalunya”, ha concretat l’associació.

Més informació

Nou comentari