Élite Taxi irromp a les eleccions a la Cambra i demana el vot per a Carles Tusquets

L'associació de taxistes diu que és "de vital importància" que el sector del taxi tinguin representació a l'ens

Élite Taxi Barcelona ha irromput a última hora a les eleccions a la Cambra de Comerç i a 48 de la fi de les votacions ha demanat el vot per Carles Tusquets, considerat per molts com el candidat de la llista continuista de l’actual president, Miquel Valls. A través d’un comunicat, l’associació de taxistes considera “de vital importància” que el sector tingui representació al consell de Mobilitat de la Cambra.

“La candidatura de Carles Tusquets garanteix al sector el seu suport tant en l’àmbit representatiu com per a la seva modernització”, ha dit el portaveu de l’entitat, Tito Álvarez. Després de reunir-se amb diverses candidatures, els taxistes s’han decidit per la de Tusquets perquè han arribat a “acords concrets molt positius per al sector a tots els nivells”, ha dit.

Les votacions a la Cambra de Comerç de Barcelona estan obertes des del passat dijous dia 2, però només de forma electrònica. Aquest dimarts a les 9.00 del matí s’acaba el termini pel vot telemàtic i el dimecres dia 8 s’obriran les votacions presencials, que es podran fer de 9.00 a 18.00 a les diferents seus de la Cambra de Comerç a la demarcació de Barcelona.

Més informació

Nou comentari