Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Mobile va acollir només una cinquena part dels congressistes del 2019
  • CA

El Mobile World Congress 2021 va comptar amb prop de 20.000 visitants presencials, segons les xifres oficials publicades per la GSMA aquest dimarts. El primer gran congrés de l’era del coronavirus va acollir una xifra molt menor que el darrer MWC, del 2019, quan es va assolir el rècord de 109.000 visitants.

Malgrat això, el CEO de la GSMA, John Hoffman, ha assegurat que tornar a reunir la indústria a Barcelona vas ser “inspirador”. Segons la GSMA, a banda de la participació presencial, prop de 10.000 usuaris únics diaris van accedir a MWC21 i a les plataformes dels socis.

Prop de la meitat dels participants tenien el càrrec de directors i 1.500 eren CEO i alts executius. “El passat febrer ens vam enfrontar al coronavirus i vam ser la primera organització en cancel·lar un gran esdeveniment internacional per qüestions de salut i seguretat”, ha recordat Hoffman. En aquest sentit, Hoffman ha dit que el MWC d’aquest 2021 va permetre “reactivar el negoci” reunint “ecosistemes verticals mòbils i adjacents en un entorn segur i saludable”.

“El dinamisme de les circumstàncies globals va fer que haguéssim d’avaluar i reinventar processos operatius en col·laboració amb els nostres equips per fer realitat el MWC. Estic orgullós de l’equip i profundament agraït a tots els que van contribuir en la reconstrucció de la indústria”, ha indicat.

Més notícies
Panoràmica del saló del Mobile, mig buit / Laura Pous / ACN
Tanca el Mobile, sense cues i a mig gas per la pandèmia
Notícia: Tanca el Mobile, sense cues i a mig gas per la pandèmia
Comparteix
Els expositors admeten que el saló era mig buit aquest cop però creuen que l'edició ha valgut la pena
El conseller delegat del GSMA, John Hoffman, en una roda de premsa a Fira de Barcelona / ACN
El Mobile fa aterrar un nou congrés a Barcelona
Notícia: El Mobile fa aterrar un nou congrés a Barcelona
Comparteix
El Puzzle X, dedicat a materials del futur com el grafè, se celebrarà el proper novembre

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa