El Mobile va acollir només una cinquena part dels congressistes del 2019

El congrés va atreure prop de 20.000 visitants presencials i 10.000 usuaris digitals diaris

El Mobile World Congress 2021 va comptar amb prop de 20.000 visitants presencials, segons les xifres oficials publicades per la GSMA aquest dimarts. El primer gran congrés de l’era del coronavirus va acollir una xifra molt menor que el darrer MWC, del 2019, quan es va assolir el rècord de 109.000 visitants.

Malgrat això, el CEO de la GSMA, John Hoffman, ha assegurat que tornar a reunir la indústria a Barcelona vas ser “inspirador”. Segons la GSMA, a banda de la participació presencial, prop de 10.000 usuaris únics diaris van accedir a MWC21 i a les plataformes dels socis.

Prop de la meitat dels participants tenien el càrrec de directors i 1.500 eren CEO i alts executius. “El passat febrer ens vam enfrontar al coronavirus i vam ser la primera organització en cancel·lar un gran esdeveniment internacional per qüestions de salut i seguretat”, ha recordat Hoffman. En aquest sentit, Hoffman ha dit que el MWC d’aquest 2021 va permetre “reactivar el negoci” reunint “ecosistemes verticals mòbils i adjacents en un entorn segur i saludable”.

“El dinamisme de les circumstàncies globals va fer que haguéssim d’avaluar i reinventar processos operatius en col·laboració amb els nostres equips per fer realitat el MWC. Estic orgullós de l’equip i profundament agraït a tots els que van contribuir en la reconstrucció de la indústria”, ha indicat.

Més informació

Nou comentari