El Mobile prepara ja l’edició de 2022 a Barcelona enfocada en el 5G

Hoffman encoratja a tornar al congrés per "exhibir" i "debatre" l'any que ve

El Mobile World Congress (MWC) 2022 se centrarà en experiències immersives i en la tecnologia 5G, segons ha explicat el CEO de Mobile World Capital (MWCapital), Carlos Grau, en un debat en línia celebrat aquest dimecres sobre el congrés d’aquest any. El director general dels mercats occidentals de FunPlus, Enric Cabestany, ha dit que també serà important per al sector dels videojocs “el desplegament del 5G, perquè aquests seran multiplataforma i per a això es necessiten connexions”, segons un comunicat de l’Associació Espanyola de Directius (AED), organitzadora del debat.

Segons Grau, mentre que en l’edició 2021 els hologrames han cobrat un especial protagonisme, el 2022 “ve una acceleració del 5G al voltant de nous serveis”, sent els sectors educatiu i de la salut dos dels àmbits que més es poden beneficiar. El periodista i tecnòleg Albert Cuesta ha recordat que en la indústria de servei de telecomunicacions “no només importen els dispositius”, i ha afegit que la tendència actual de les operadores és traslladar els seus centres de dades als núvols públiques.

Grau ha dit que “es farà un gran esforç al voltant del talent amb els fons europeus” i que el reskilling, l’humanisme i la col·laboració públic-privada són part de la solució. Durant la seva intervenció, Grau també ha posat al centre del debat “la situació d’emergència digital actual” a l’hora combatre la bretxa digital.

Tots els ponents han coincidit que és un encert el trasllat de el 4 Years From Now al recinte Gran Via de la Fira ​​a l’Hospitalet de Llobregat, perquè s’han generat més sinergies i s’ha donat més visibilitat a la ecosistema emprenedor. La sessió ha conclòs amb un missatge d’agraïment del director de la GSMA, John Hoffman, a tots els actors que han fet possible el retorn del congrés, a més d’encoratjar l’assistència per a l’edició de 2022 per “exhibir, discutir i debatre”.

Més informació

Nou comentari