Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El mercat d’oficines creix un 60% durant el primer trimestre de l’any
  • CA

El mercat d’oficines a Barcelona va créixer un 60% durant el primer trimestre respecte del mateix període de l’any passat, segons Forcadell. Es tracta d’uns resultats millors dels esperats i afavorits per grans operacions com el lloguer de Claudio Galeno a Barberà del Vallès –5.544 metres quadrats– i del grup Zeta/Prensa Ibérica –4.683 metres quadrats– o Veepee –7.500 metres quadrats– a l’edifici Marina Factory, ambdues a l’Hospitalet de Llobregat.

Segons el director del departament d’oficines de Forcadell, Manel de Bes, aquest primer trimestre ha estat “molt bo” després de la paralització de l’activitat per la pandèmia, si bé ha admès que són operacions que s’estaven gestant des de fa molt de temps.”Hem detectat des de l’inici d’aquest any un increment en el volum de visites, així com un especial interès per alguns edificis d’oficines. Si la tendència positiva es manté, els resultats anuals podrien ser millors del que esperem”, pronostica de Bes.

Les companyies tecnològiques es mantenen per ara com les principals protagonistes quant a volum d’operacions per sectors a Barcelona, concretament en el 22@, i suposen una tercera part del total. Segons Forcadell, la capital catalana desperta interès entre professionals i estudiants de tot el món per la ubicació i el clima.

Més notícies
La paqueteria digital colonitza les rebotigues de barri a Barcelona
Notícia: La paqueteria digital colonitza les rebotigues de barri a Barcelona
Comparteix
Una multinacional francesa fitxa comerços com a punts de recollida de comandes, amb un balanç desigual
Edificis d'oficines / Pixabay
Pronostiquen un augment del 55% en la contractació d’oficines a Barcelona
Notícia: Pronostiquen un augment del 55% en la contractació d’oficines a Barcelona
Comparteix
La consultora immobiliària CBRE augura una xifra "molt superior" respecte de l'any passat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa