Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Corte Inglés ven el centre de Francesc Macià per 150 milions
  • CA

El Corte Inglés ha venut el seu centre de Francesc Macià per uns 150 milions d’euros a un comprador que de moment no s’ha fet públic. La companyia ha decidit desprendre’s de l’edifici perquè no forma part del seu negoci estratègic i ja disposa de quatre centre més a Barcelona: a la Diagonal, a plaça Catalunya, a Can Dragó i a portal de l’Àngel. La previsió és que El Corte Inglés ocupi l’immoble durant un any i mig i després passi a ser un edifici d’oficines.

L’empresa ha comunicat als seus treballadors que seran recol·locats a la resta de centres que El Corte Inglés té a la ciutat. Segons publica El Español, la venda no forma part del procés de desinversions que duu a terme la companyia i que afecta 95 actius, valorats entre 1.500 i 2.000 milions d’euros. Es tracta d’11 centres comercials, tres oficines, 16 solars i 65 actius més que no són estratègics per al grup.

Al maig El Corte Inglés ja va anunciar la venda de dos centres comercials de Sevilla i Cadis per uns 37 milions d’euros, en el que va suposar la primera operació d’aquestes característiques en la història de l’empresa.

Més notícies
“Meridia Capital ven 18 edificis a Partners Group per 215 milions”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “Meridia Capital ven 18 edificis a Partners Group per 215 milions”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Acciona, abocada al judici contra la Generalitat per ATLL", titula El Economista
La torre Agbar. | Europa Press
Els propietaris de la torre Agbar es neguen a vendre l’edifici a Warren Buffet
Notícia: Els propietaris de la torre Agbar es neguen a vendre l’edifici a Warren Buffet
Comparteix
L'empresari vol fer una oferta de 150 milions d'euros | Merlín Properties diu que "en absolut" es planteja vendre-la "i menys a aquest preu"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa