El Corte Inglés ven el centre de Francesc Macià per 150 milions

La companyia ocuparà l'immoble durant un any i mig i després es convertirà en un edifici d'oficines

El Corte Inglés ha venut el seu centre de Francesc Macià per uns 150 milions d’euros a un comprador que de moment no s’ha fet públic. La companyia ha decidit desprendre’s de l’edifici perquè no forma part del seu negoci estratègic i ja disposa de quatre centre més a Barcelona: a la Diagonal, a plaça Catalunya, a Can Dragó i a portal de l’Àngel. La previsió és que El Corte Inglés ocupi l’immoble durant un any i mig i després passi a ser un edifici d’oficines.

L’empresa ha comunicat als seus treballadors que seran recol·locats a la resta de centres que El Corte Inglés té a la ciutat. Segons publica El Español, la venda no forma part del procés de desinversions que duu a terme la companyia i que afecta 95 actius, valorats entre 1.500 i 2.000 milions d’euros. Es tracta d’11 centres comercials, tres oficines, 16 solars i 65 actius més que no són estratègics per al grup.

Al maig El Corte Inglés ja va anunciar la venda de dos centres comercials de Sevilla i Cadis per uns 37 milions d’euros, en el que va suposar la primera operació d’aquestes característiques en la història de l’empresa.

Més informació

Nou comentari