Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els propietaris de la torre Agbar es neguen a vendre l’edifici a Warren Buffet
  • CA

El multimilionari nord-americà Warren Buffet vol comprar la torre Agbar, ara anomenada torre Glòries, per 150 milions d’euros. Pretén fer-ho a través de l’empresa d’inversions Bershire Hathway, de la qual l’empresari estatunidenc n’és conseller delegat, en col·laboració amb la companyia associada de Buffet a Barcelona, Proto Group. L’oferta es formalitzarà en els pròxims dies davant de notari, segons han publicat diversos mitjans com ara 20 Minutos. 

[r:1]

La torre Agbar és actualment propietat de Merlín Properties – que la va comprar per 142 milions – i va ser dissenyada per l’arquitecte Jean Nouvel. L’edifici serà la seu del centre operatiu de Facebook contra les fake news. 

Els actuals propietaris han rebutjat qualsevol possibilitat de vendre l’edifici i han dit que no es planteja “en absolut” vendre’l, segons informa l’ACN. “I encara menys a aquest preu”, ironitzen. Merlín Properties assegura que volen mantenir la torre Agbar “a llarg termini” i invertir-hi 15 milions per adaptar-la a diversos inquilins. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa