Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El districte de Barcelona on més han caigut els preus dels pisos en un any
  • CA

Catalunya ha marcat un rècord de signatura d’hipoteques, a les portes d’una previsible pujada de l’euríbor. Gairebé 10.000 hipoteques en un sol mes. I és que després de molt de temps amb els tipus d’interès negatius, l’indicador de referència per als crèdits hipotecaris comença a aixecar el cap i això fa que el mercat immobilitari hagi fet una bona revifada.

Segons l’últim índex de preus immobiliaris d’Idealista, el marketplace immobiliari del sud d’Europa, a Barcelona s’ha registrat un increment interanual del 0’2% aquest mes d’abril, amb un preu pel metre quadrat de 3.999 euros. Un increment gairebé imperceptible, a diferència del que s’ha registrat de mitjana a l’Estat espanyol, amb una pujada del 3,3% arribant als 1.853 euros/m2.

Bloc de pisos a Barcelona AJUNTAMENT DE BARCELONA
Bloc de pisos a Barcelona AJUNTAMENT DE BARCELONA

Sant Martí, on més cauen els preus

I segons l’informe d’Idealista, el districte de la ciutat que més s’allunya d’aquesta mitjana de creixement del 0,2% és Sant Martí. Aquí els preus interanuals del mercat de compra-venda de segona mà registren una caiguda del 5,4% i el preu del metre quadrat és de 3.549 euros. És un dels cinc districtes de Barcelona que han registrat caigudes dels preus, com Nou Barris (-0,4%), Sants-Montjuïc (-0,5%), les Corts (-1,4%) i Ciutat Vella (-3,1%).

Els districtes on ha pujat el preu

Però a Barcelona hi ha altres realitats, i és que a la meitat dels districtes barcelonins ha pujat el preu de venda dels pisos de segona mà. L’Eixample encapçala el rànquing amb un 5,8% i amb un preu de 4.682 euros/m2. També el districte a Horta-Guinardó els preus han crecut un 3,2% i se situen en 3.157 euros el metre quadrat. A Sant Andreu els preus han pujat un 2,4% i el preu del metre quadrat es paga a 3.173 euros. A Gràcia l’increment és de l’1,9% i el preu mitjà està en 4.027 euros. Al districte de Sarrià-Sant Gervasi el preu s’ha vist incrementat 1,1% i el metre quadrat dels pisos de segona mà es paga ara a 5.304 euros, situant-se com la zona més cara de la ciutat per adquirir un habitatge.

Més notícies
Una imatge d'arxiu del barri del Besòs i el Maresme / Jordi Play
L’aluminosi i les ocupacions segresten l’habitatge a la Pau i Besòs-Maresme
Notícia: L’aluminosi i les ocupacions segresten l’habitatge a la Pau i Besòs-Maresme
Comparteix
Molts veïns amb rendes baixes no poden afrontar rehabilitacions bàsiques, i els bancs deixen de la mà de déu els pisos que els han ocupat
1.269 euros de diferència en el lloguer segons el barri a Barcelona
La bretxa del lloguer a Barcelona: 1.269 euros separen Pedralbes de la Marina
Notícia: La bretxa del lloguer a Barcelona: 1.269 euros separen Pedralbes de la Marina
Comparteix
Les diferències de preu entre barris dibuixen de forma molt nítida dues cares de la ciutat. Un fenomen que els experts remarquen que es produeix a totes les grans urbs
Bloc de pisos a Barcelona AJUNTAMENT DE BARCELONA
El districte de Barcelona on més ha pujat el preu de venda dels pisos
Notícia: El districte de Barcelona on més ha pujat el preu de venda dels pisos
Comparteix
Els preus a l'Eixample han pujat gairebé un 6%, segons el darrer índex de preus immobiliaris del portal Idealista

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa