Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Discjòqueis i música a l’aire lliure al Mobile per ‘vendre’ Barcelona
  • CA

Barcelona vol aprofitar per promocionar-se en l’edició del Mobile World Congress (MWC) que comença la setmana que ve i en què, tot i que encara amb menys visitants que abans de la pandèmia, s’espera un cert retorn a la normalitat. Per tal de ‘vendre’s’ als congressistes, l’Ajuntament estrenarà un espai propi dins del certamen que se celebra a la Fira de la Gran Via, Barcelona Beat, una zona de 1.500 m2 a l’aire lliure que se situarà entre els pavellons 4 i 6 del recinte.

Els protagonistes del Beat Barcelona seran el Sónar, el Cruïlla i el festival Mira d’arts digitals, que tindran una programació diària pròpia. L’espai s’obrirà cada dia a partir de les 12.00 hores, malgrat que el plat fort serà a partir de les sis de la tarda, quan es presentaran les propostes dels festivals. Cada dia un d’ells presentarà propostes que van des d’instal·lacions interactives, experiències immersives, xerrades o seleccions musicals. De 18.00 a 20.00 hores serà el torn dels discjòqueis. També es programaran xerrades i presentacions i hi haurà zones de descans.

El Sónar donarà el tret de sortida de l’espai el dilluns 28 de febrer. Entre les activitats, el festival ha programat la discjòquei i productora catalana AWWZ, àlies de Gemma Papilo, que oferirà una proposta que combina la música en viu amb la intel·ligència artificial.

El dimarts 1 de març la programació anirà a càrrec del Cruïlla, que presentarà la música dels artistes que formaran part de l’edició del 2022 del festival. A més, es podrà reviure el concert que va oferir el grup Black Eyed Peas al festival del 2019 a través d’una experiència immersiva en 360º. El torn del festival d’arts digitals Mira serà el dimecres 2 de març, que presentarà la instal·lació ‘27.500 Parpadeos’, dels artistes Lolo & Sosaku, que es va estrenar al Llum BCN 2021 i consta de 25 escultures d’alumini.

“Aparador” de la ciutat

El director general de la GSMA i organitzador del MWC, John Hoffman, ha destacat que serà un entorn “més relaxat i informal”, que farà “d’aparador” de la ciutat. En aquest sentit, el tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha reiterat que serà un espai que “ajuntarà cultura, tecnologia i talent” i tindrà capacitat per a 600 persones.

El Beat Barcelona s’ha pensat en “estreta col·laboració” entre l’Ajuntament i GSMA, l’organitzador de l’esdeveniment. En aquesta línia, Collboni ha assegurat que la nova proposta pretén “relligar” la vinculació entre la capital catalana i el congrés. “Maximitzem el compromís de l’Ajuntament amb l’esdeveniment”, ha apuntat el tinent d’alcaldia. Hoffman ha opinat que l’espai “reforçarà la franja de tarda, vespre i nit” del MWC i servirà com un “punt de trobada” entre congressistes.

Més notícies
Gratacels i habitatges a Tel Aviv / Eduard Marmet / Wikimedia Commons
Campanya per posar fi a l’agermanament entre Barcelona i Tel Aviv
Notícia: Campanya per posar fi a l’agermanament entre Barcelona i Tel Aviv
Comparteix
Una plataforma insta al síndic a pronunciar-se sobre l'acord simbòlic que uneix totes dues ciutats
Recreació virtual de la plaça de Rocafort amb Consell de Cent, amb la superilla / Ajuntament de Barcelona
Els fons europeus apuntalen la superilla i la Zona de Baixes Emissions
Notícia: Els fons europeus apuntalen la superilla i la Zona de Baixes Emissions
Comparteix
Barcelona rebrà gairebé 75 milions, que també es destinaran a la compra de busos elèctrics i carrils bici, entre altres projectes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa