Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Es dispara el lloguer d’oficines però lluny dels nivells prepandèmics

La contractació d’oficines a Barcelona ha crescut en el tercer trimestre del 2021 fins als 70.000 metres quadrats, la qual cosa suposa un increment del 136% respecte el mateix període del l’any anterior, segons dades de la consultora immobiliària CBRE. El sector tecnològic copa el 60% de les operacions a la ciutat, amb el 55% concentrat al districte tecnològic del [email protected], on s’han contractat més de 35.000 metres quadrats, segons informa un comunicat d’aquest dimecres.

Sobre aquest aspecte, la directora d’assessorament, serveis de transaccions i arrendament d’inversors, Lindy Garber, ha dit que “la zona ha registrat un seguit d’operacions que ha provocat que es dispari la contractació en el districte”. En el que va d’any, Barcelona acumula una contractació de 193.000 metres quadrats. Suposa un creixement del 75% respecte a l’any anterior, quan s’havien registrat 110.000 metres quadrats.

Garber ha afegit que el 2019 va ser un any rècord de contractació a Barcelona i en dades agregades. “Encara som lluny d’aquestes xifres”, ha admès. “No obstant això, si comparem el tercer trimestre del 2019 amb el de 2021, observem una evolució positiva, ja que les xifres són similars”, ha puntualitzat.

Més notícies
Dos cuiners del restaurant Disfrutar, en una imatge d'arxiu / Facebook (Disfrutar)

El barceloní Disfrutar, el 5è millor restaurant del món

Notícia: El barceloní Disfrutar, el 5è millor restaurant del món
Comparteix
La primera posició ha estat per al Noma, de Copenhaguen, que ha tornat a l'activitat després d'haver estat tancat un parell d'anys
Notícia: El barceloní Disfrutar, el 5è millor restaurant del món - Mobile
Imatge d'arxiu d'un rodatge a Barcelona / ACN

Barcelona recupera el pols audiovisual

Notícia: Barcelona recupera el pols audiovisual
Comparteix
Més de 1.600 produccions han triat la ciutat com a plató de rodatge durant el primer semestre
Notícia: Barcelona recupera el pols audiovisual - Mobile

Nou comentari

Comparteix