Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Compte enrere per l’obertura del Bonpreu a l’antic Urgell
  • CA

Comença el compte enrere per l’obertura del supermercat Bonpreu de l’antic cinema Urgell de Barcelona. Fonts de la cadena han confirmat al TOT Barcelona que l’obertura està prevista a finals de mes. El passat dia 2 es va tancar l’establiment que Bonpreu tenia al carrer Sepúlveda i si es compleixen els terminis al voltant del dia 29 obrirà les portes el nou supermercat. El local, que estava sense activitat des del 2013, té 1.500 metres quadrats.

Les obres havien de començar el primer semestre del 2016 però la lentitud en la tramitació de les llicències municipals va fer que finalment s’iniciessin el febrer d’aquest any. Els treballs inclouen la recuperació de l’interior de l’illa per a l’ús dels ciutadans. S’hi farà una zona verda de 992 m2 i s’hi podrà accedir tant des del carrer Urgell com des del carrer Borrell. A l’aparcament del nou establiment hi haurà una trentena de places per a cotxes i una vintena per a bicicletes.

La transformació de l’antic cinema Urgell ha suposar una inversió d’uns 7 milions d’euros, finançada al 100% per Bonpreu, que també ha costejat la renovació de l’interior de l’illa de cases, ubicada entre Sepúlveda i Floridablanca. El mes de maig van començar les obres per retirar la coberta d’uralita de l’antic cinema, que ocupava 2.200 metres quadrats, una operació complexa perquè la uralita conté amiant.  

Més notícies
Detenen a Suècia l’assassí d’un jove mort a trets a un pis del carrer Urgell
Notícia: Detenen a Suècia l’assassí d’un jove mort a trets a un pis del carrer Urgell
Comparteix
L'autor dels fets ha sigut localitzat a Göteborg
Veïns de Sant Antoni reclamen més protecció en la retirada d’amiant del cinema Urgell
Notícia: Veïns de Sant Antoni reclamen més protecció en la retirada d’amiant del cinema Urgell
Comparteix
Alerten que la calor pot provocar que la fibra tòxica s'estengui amb més facilitat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa