Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Collboni pressiona l’oposició per aprovar els “pressupostos de la recuperació”
  • CA

El primer tinent d’alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, ha demanat als grups municipals de l’oposició que facilitin la tramitació dels “pressupostos de la recuperació” que el consistori presentarà el dimecres, perquè sense ells serà “molt més difícil, si no impossible”. Durant la XXV Trobada d’Economia de S’Agaró d’aquest dissabte, ha destacat que els comptes d’enguany permetran un increment de recursos gràcies als fons europeus, més recursos del Govern central i la possibilitat d’endeutar-se, i que facilitaran executar projectes econòmics i d’inversió.

“Els pressupostos compten amb 500 milions més. Per tant, els grups tenen 500 milions de raons per a aprovar-los”, i ha afegit que, si els comptes s’aprovessin, hi hauria un total de 800 milions per a inversions a la ciutat. El tinent d’alcalde ha detallat que el total del pressupost aconseguirà els 3.200 milions, 200 més que l’any passat, i que són uns comptes expansius “en ple cicle recessiu” per la pandèmia.

Ha demanat als grups municipals que “siguin conscients de la transcendència” d’aquests pressupostos, al·legant que permetran dur a terme els processos de transformació.
Collboni ha opinat que les transformacions després de la pandèmia també ha de servir per a “diversificar l’economia” de la ciutat amb la finalitat que no es concentri en uns pocs sectors. Ha subratllat la importància que Barcelona estigui “en la línia de sortida el dia zero”, quan acabi la pandèmia per a poder sortir reforçada. “Volem tornar a guanyar”, ha afirmat Collboni, i ha assegurat que el futur de la ciutat postpandemia passa per les accions que es duguin a terme en els pròxims mesos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa