Colau mima Seat després de la marxa de Nissan: “Llarga vida a la relació amb Barcelona”

L'alcaldessa proclama que Barcelona vol liderar la mobilitat sostenible del futur

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha assegurat aquest dimarts que la ciutat vol liderar la mobilitat sostenible del futur: “Barcelona ha pres aquesta decisió i ho ha fet amb Seat”. Ho ha dit durant la inauguració de Casa Seat, en la qual també han participat la vicepresidenta quarta i ministra per a la Transició Ecològica i Repte Demogràfica, Teresa Ribera, i la consellera d’Emprsa i Coneixement de la Generalitat, Àngels Chacón.

Colau ha defensat durant la seva intervenció que Barcelona vol impulsar una mobilitat “urbana, sostenible, eficaç, eficient, que redueix la contaminació al mateix temps que facilita la vida” dels veïns. Per a això, Barcelona és “la millor ciutat” perquè és global, està ben connectada i compta amb bones infraestructures i un ecosistema científic, tecnològic, innovador, de creativitat i gran talent, a més de treballadors amb molta experiència, ha destacat.

L’alcaldessa ha desitjat una “vida llarga a la relació entre la ciutat de Barcelona i Seat”, a la qual contribuirà Casa Seat, que ha dit que s’inaugura en el moment adequat, amb els reptes de la nova mobilitat i després de la crisi del coronavirus. Sobre Seat, Colau ha volgut reconèixer especialment als treballadors que han fet possible els èxits de l’empresa: “Un moviment obrer que ha produït molta riquesa per al país i la ciutat”.

Més informació

Nou comentari