Colau agraeix que el Mobile continuï fent confiança al “lideratge” de Barcelona

Felip VI reivindica la capital catalana com a "centre tecnològic del sud d'Europa"

L’alcaldessa de Barcelona, ​​Ada Colau, ha agraït aquest diumenge, durant el sopar inaugural de el Mobile World Congress (MWC), la “confiança en el lideratge de Barcelona com a motor de Catalunya” a l’acollir l’esdeveniment. Colau ha destacat la importància de “la col·laboració entre administracions” durant el seu discurs davant del Rei; el president de Govern, Pedro Sánchez; el president de la Generalitat, Pere Aragonès; l’alcaldessa de l’Hospitatlet de Llobregat, Núria Marín, i el director general de GSMA, Mats Granryd.

L’alcaldessa ha agraït a Sánchez el conveni que reconeix Barcelona com a capital cultural i científica. Alhora, ha agraït a Aragonès la confiança en l’aplicació dels fons Next Generation EU, que contribueix a “enfortir aquesta capitalitat, la singularitat i l’estatus especial” de la ciutat, ha afirmat.

Colau ha posat en valor la sostenibilitat, la cohesió i la innovació com la “fórmula de Barcelona per a l’èxit” i ha assenyalat que la ciutat no és igual que el 2019 -durant la celebració de l’últim MWC- sinó que ha passat per una transformació digital. Ha assegurat que és una ciutat “amb els més elevats nivells de despesa pública”, ha remarcat el paper de districte [email protected] i les superilles. També ha aprofitat per instar a promoure encara més l’estatus de capitalitat de Barcelona.

Aragonès: Barcelona i Catalunya, “els millors aliats del congrés”

Per la seva banda, el rei Felip VI ha reivindicat aquest diumenge Barcelona com un “centre tecnològic del sud d’Europa”, ha recalcat que el Mobile World Congress s’estigui celebrant a la capital catalana i ha defensat que Espanya té la capacitat de liderar la digitalització a Europa. En el seu torn d’intervenció, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha afirmat en l’acte de rebuda que “Barcelona i Catalunya són els millors aliats de l’MWC i perquè el progrés de l’economia digital arribi a tots”.

Més informació

Comentaris

  Teix 28/06/2021 6:34 am
  No és aquesta aquella que el volia veure ni en pintura, el Mobile, que no encaixava en el seu model de ciutat, bla, bla, bla? Ara els toca el torn a l'aeroport, a l'Hermitatge, a la plaça de nosequí...
  rd 28/06/2021 6:51 am
  truja mentidera i barruda
  Martí 28/06/2021 9:58 am
  si aquesta va dir ven clar que volia fer fora el MWC de Barcelona
  amb comu no podem 28/06/2021 10:01 am
  un exemple més de la frau kolau. EL mobile fa confiança a Barcelona si. Barcelona fa confiança al mwc també, però la okupa kolau i els comuns NO
  Anònim 28/06/2021 10:39 am
  "Madame" Colau = LERROUX-WOMEN
  L'OBSERVADOR ASTORAT 28/06/2021 10:39 am
  "Madame" Colau = LERROUX-WOMEN

Nou comentari