Queda just una setmana per a les festes de Nadal i els centres comercials de Barcelona aprofitaran l’últim diumenge de l’any en què estan autoritzats a aixecar persianes per obrir els seus establiments, en un moment de proliferació de compres. Els regals ja són a punt de caure.

El centre comercial Arenas (Gran Via de les Corts Catalanes, 373-385) obre en el seu horari habitual, de 9:00 a 21:00 hores. Per cert, al mateix centre s’exhibeix una exposició immersiva de la pintura de Van Gogh, en què es sorteja un viatge a Àmsterdam i es lliura un girasol a cada visitant que presenti un tiquet per una despesa mínima de 20 euros.

Diagonal Mar (avinguda Diagonal, 3) també obre portes aquest diumenge previ al Nadal, de 09.00 a 21.00 hors. Al gran establiment enganxat al Fòrum s’ha dissenyat tot un programa d’activitats nadalenques. Aquest 19 de desembre, el Pare Noel visitarà els infants que hi acudeixin, es podran escoltar les històries que relatarà un contacontes, hi haurà tallers per a la canalla i també uns follets que voltaran pel centre perquè gaudeixin els més petits.

Les botigues del Triangle (plaça Catalunya, 1-4) serà accessible de 9.30 a 21.00 hores. El cèntric establiment sorteja un lot de Nadal valorat en 800 euros. Per aconseguir-lo, cal emplenar un formulari a la web del Triangle abans del 31 de desembre.

El centre comercial Glòries (avinguda Diagonal, 208) també obre excepcionalment aquest diumenge. L’establiment ofereix un recorregut en tren per dins de les seves instal·lacions per conèixer “la veritable essència del Nadal”, anuncia el centre, amb diferents aturades per amarar-se en cadascuna de l’esperit màgic de les festes.

La Maquinista (Potosí, 2) també ofereix un desplaçament en tren per quatre estacions durant els dies de Nadal, inclós aquest 19 de desembre. A la web del centre comercial es pot reservar bitllet si es ocmpta amb targeta de client VIP. Amb el passaport de viatge, també es pot conèixer el Pare Noel a l’establiment i lliurat la carta a Ses Majestats els Reis d’Orient.

L’Illa Diagonal (Diagonal, 557) també encara l’últim diumenge amb comerços oberts de l’any. Dins del recinte, s’ha instal·lat una pista de gel i s’ofereixen tallers de manualitats. N’hi ha de boles, de mitjons, de corones de Nadal, de decoració nadalenca… Són gratuïts per als menors a partir de tres anys.

A SOM Multiespai (Rio de Janeiro, 42) també es pot dur la carta farcida de desitjos al Pare Noel. Fa parada a la primera planta del centre comercial del districte de Sant Andreu fins al 24 de desembre, inclós demà, de 12.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 hores.

Nou comentari

Més notícies
La fins ara seu corportativa del Sabadell a Barcelona

Un fons d’inversió adquireix la torre del Banc Sabadell per 90 milions

Hines compra per 90 milions l'edifici d'ofines de l'entitat a Barcelona, que va traslladar-se a Alacant després de l'1-O
Un home demana un dècim de loteria en una administració de Barcelona / ACN

Bogeria a Barcelona per un número de loteria que ha triomfat a Còrdova

Centenars de persones s’interessen per comprar un dècim per una anècdota relacionada amb l’anunci d’enguany